Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák nem kell nyelvtudás nyelvtudással, szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel
11 db találat
Szűrés
-
Online marketing eszközök fejlesztése, tesztelése, ellenőrzése, karbantartása Digitális platformok teljeskörű menedzselése Értékesítési és promóciós stratégia kialakítása és végrehajtása Napi együttműködés a társosztályokkal Riportok elkészítésemáj. 21.
-
Üzlet és dolgozók irányítása, munkafolyamatok ellenőrzése Dolgozói munkaidő beosztás tervezése, szervezése Üzletmenethez kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása, árurendelés Éttermi tisztaság ellenőrzése, HACCP rendszer betartása, betartatása Nyitási és zárási folyamat...máj. 22.
-
Az állandó étlapon, valamint a napi menüajánlatban szereplő ételek elkészítése, tálalása Rendezvényekre előrendelt ételek elkészítése Előkészületek elvégzése Konyhai területek tisztán és rendben tartásamáj. 22.
-
Konyha teljeskörű irányítása. Étlap tervezése, rendezvény menük összeállítása. Árurendelések, készletgazdálkodás, árkalkulációk összeállítása Higiéniai és egyéb előírások betartása és betartatása (HACCP rendszer üzemeltetése) Számítógép felhasználói szintű ismerete. Beosztás kész...máj. 21.
-
Ételek elkészítése, majd azok tálalása és tárolása. A rábízott feladatok maradéktalan, szakszerű elvégzése.máj. 20.
-
Vendégek udvarias, magas színvonalú kiszolgálása Kávék, koktélok, egyéb italok készítése Nyitással, zárással kapcsolatos feladatok elvégzése Az étterem előkészítése az étkezésekhez, a rendezett környezet, vendégtér folyamatos fenntartása Munkaterület tisztántartása Élelmiszerügyi...máj. 19.
-
Az ételek elkészítésében történő aktív részvétel és az ehhez tartozó irányítási és tervezési feladatkörök, munkafolyamatok konkrét levezénylése. Adminisztráció HACCP előírások betartásamáj. 17.
-
Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora), a’la carte étkezésre megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés. A munkaidő naponta jellemzően 10-22 óráig tart, havi 15-16 nap.máj. 16.
-
A konyha teljes körű, gazdaságos üzemeltetése A konyhai alkalmazottak szakmai vezetése A konyhán használt anyagok gazdaságos kezelése és használata Az áru és raktárkészlet naprakész kezelése és egyeztetése az egységvezetővel Anyagkiszabat értelmezése, ellenőrzése, abból való munk...máj. 15.
-
Anyagkiszabat értelmezése, abból való munka elvégzése Az elkészült ételek előírás szerinti készen tartás Ételminták előírás szerinti vétele, hűtőtérben való tárolásuk figyelemmel kísérése Az ételkészítéshez kapcsolódó HACCP dokumentációjának vezetése...máj. 15.
-
Torta és/vagy tészta poszt Munkaterület rendben tartásamáj. 13.