Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel
82 db találat
Szűrés
-
konyhai feladatok önálló elvégzése konyhafőnők által összeállított büfé vacsora elkészítése, tálalása A’la cart ételek elkészítése többi szakáccsal való együttműködés és a folyamatos kapcsolat tartása HACCP előírások betartásama 12:29
-
Elsődleges feladata a Hotel konyhájának a Chef utasításai szerinti folyamatos, rendeltetésszerű, HACCP és higiéniai elvárások szerinti működésének felügyelete, irányítása és ellenőrzése. Aktív részvétel a vendéglátó egységek által nyújtott ételkínálat megújításában és megvalósít...tegnap 14:55
-
Az ételeink magas színvonalon, receptúra szerinti, szenvedéllyel történő elkészítése; Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása; Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata; A magas higiéniai követelményrendszer betartása...ma 15:45
-
Klasszikus szakács munkakör, pontos megjelenés a munkahelyen, nyersanyagok fogadása, tárolása, megfelelő minőségben feldolgozása, az ételek tálalása.ma 14:20
-
büfék elkészítése, tálalása a la carte ételek készítésema 14:25
-
A Chef teljes körű támogatása Kalkulációk és receptúrák betartása Precíz és önálló munkavégzés Raktárkészlet-ellenőrzés Konyhai higiénia és élelmiszer-biztonsági szabályok betartása Tanulók és a kisegítők munkájának ellenőrzése Saját munkaterület tisztántartása Jó kapcsolat kiala...ma 09:38
-
Minőségi előkészített anyagokból való főzésma 10:20
-
A feladataid lesznek: félpanziós vendégek ellátása napközben a la carte étkeztetés hétvégén esküvők kiszolgálása céges rendezvények kiszolgálása (kávészünetek, főétkezések)ma 08:00
-
Az expo chef az angol, amerikai hátterű nagy forgalmú high end a-la-carte éttermek egyik legfontosabb vezetői pozíciója, aki a "passon" kívül állva irányítja a konyhai munkát a beérkező blokkok alapján és biztosítja a fogások minőségét, tálalását, hőfokát - szorosan együttműködve...tegnap 13:55
-
Aktív és kreatív munkavégzés a konyha különböző részterületein, nyersanyagok előkészítése feldolgozása, hideg és melegételek készítése és esztétikus tálalása. Büfé reggeli, bankettek, bekészítések és menü étekztetés lebonyolítása. Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályo...ma 00:50
-
Szakácsot keresünk az inárcsi Bagolyvárba a 2 állandó szakács kolléga mellé. A'la carte étterem vagyunk amihez tartozik egy 35 szobás vendégház is. A munkaidő reggel 10 órától este 22 óráig tart. Bejelentett, hosszú távú munkáról van szó. A bérezés 33.000-35.000 Ft/nap (tudástól...ma 00:35
-
Az Eventrend Grouphoz tartozó, romantikus hangulatú, turisták által kedvelt éttermünkbe a Városliget Café-ba keressük BANKETT SZAKÁCS kollégánkat. Miben számítunk rád? rendezvények hideg, meleg ételeinek készítése, tálalása kalkulációk betartása esetenként látvány ételek készíté...ma 11:35
-
reggelik, brunch tálak elkészítése előkészítés a konyha vezetőjének utasításait betartani és betartatnitegnap 17:22
-
szállodai panziós étkeztetés biztosítása a’la carte ételek készítése alapanyagok előkészítése és feldolgozása együttműködés a konyhafőnökkel önálló munkavégzés konyhai berendezések üzemeltetése, a gépek, eszközök felelősségteljes használata HACCP előírások betartása árurendelés l...tegnap 11:54
-
szállodai panziós étkeztetés biztosítása a la cart ételek készítése együttműködés a konyhafőnökkeltegnap 08:50
-
éttermünk étel kínálatának elkészítése, az ételek tálalása az ételkészítési sztenderdek maximális, következetes betartása a főzés, tálalás során, beleértve a munkafolyamatokat, higiéniai elvárásokat a konyha gazdálkodásának betartásategnap 14:55
-
Nyersanyagok feldolgozása, előkészítése Ételek elkészítése, tálalása, receptúrák követése Alapanyagok készletezése, fogyások nyomon követése Nagykonyhai gépek (sütők, sokkoló, rostélyok stb.) biztonságos működtetése. Munkaterület és eszközök rendben és tisztán tartása Együttműköd...tegnap 09:35
-
Olyan munkavállalók jelentkezését várjuk, akik kitartóak, lendületesek, precizitás és kreativitás jellemzi a munkavégzésüket.ápr. 28.
-
A szálloda konyháiban ételek készítése, tálalása Kisegítő személyzet irányítása Receptúrák betartása, betartatása Alapanyagok, félkész és késztermékek leltárinak követése Árurendelés összeírásaápr. 28.
-
ételek elkészítése az F&B vezető utasításai szerint ételek minőségének biztosítása, elkészített ételek tálalása, a gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása, a sztenderdek és közegészségügyi előírások ismerete, azok maximális betartása...tegnap 13:21