Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák 1-3 év tapasztalattal
659 db találat
Szűrés
-
Elsődleges feladata a Hotel konyhájának a Chef utasításai szerinti folyamatos, rendeltetésszerű, HACCP és higiéniai elvárások szerinti működésének felügyelete, irányítása és ellenőrzése. Aktív részvétel a vendéglátó egységek által nyújtott ételkínálat megújításában és megvalósít...tegnap 14:55
-
- konyha vezetése - nyersanyagok előkészítése, feldolgozása - pizza nyújtás, sütés - a pizza készítéséhez kapcsolódó előkészületek, dagasztás (pizza) - rendezvényekre ételek, tálak elkészítése - munkaterület tisztán tartásaFriss
-
reggelik, brunch tálak elkészítése előkészítés a konyha vezetőjének utasításait betartani és betartatnima 11:20
-
Szakács V. kerület Keressük tapasztalt szakács kollégánkat, teljes munkaidőben csapatbővítés miatt. Bisztró jellegű éttermünkben magyaros és új felfogású ételekkel, naprakész gépparkkal, technológiával dolgozunk. Vendégeinknek a la carte étlappal készülünk. Saját cukrász és pék t...ma 12:05
-
Fontos, hogy érdekeljen a gasztronómia, ismerd az alapvető fogalmakat és kifejezéseket nagyon örülünk, ha már rendelkezel némi tapasztalattal rugalmasan alkalmazkodsz a nem várt helyzetekhez szereted a szakmádat és imádsz ételeket alkotni hosszútávú munkalehetőséget keresel rende...ma 10:05
-
Az ételek elkészítésében történő aktív részvétel és az ehhez tartozó irányítási és tervezési feladatkörök, munkafolyamatok konkrét levezénylése. Adminisztráció HACCP előírások betartásategnap 18:25
-
Aktív és kreatív munkavégzés a konyha különböző részterületein, nyersanyagok előkészítése feldolgozása, hideg és melegételek készítése és esztétikus tálalása. Büfé reggeli, bankettek, bekészítések és menü étekztetés lebonyolítása. Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályo...tegnap 18:50
-
szállodai panziós étkeztetés biztosítása a’la carte ételek készítése alapanyagok előkészítése és feldolgozása együttműködés a konyhafőnökkel önálló munkavégzés konyhai berendezések üzemeltetése, a gépek, eszközök felelősségteljes használata HACCP előírások betartása árurendelés l...tegnap 11:55
-
szállodai panziós étkeztetés biztosítása a la cart ételek készítése együttműködés a konyhafőnökkeltegnap 08:50
-
Részvétel a konyhai csapat napi feladataiban, úgy mint előkészítés főzés, tészta készítés, konyha rendben tartása, ételek elkészítése és tálalásategnap 14:30
-
Alapanyagok, félkész és készételek kezelése. Alapanyag beszerzés. Kalkulációk az alapanyagfelhasználáshoz, költséghatékony üzemeltetés. Étlaptervezés a szezonalitás figyelembevételével. Minőségi ételek készítése és tálalása. Kisegítő személyzet munkájának irányítása, összehangolá...tegnap 13:25
-
Konyhai csapatunkat szeretnénk bővíteni szakács kollégával a Virtu éttermünkben a MOL Campus 28-ik emeletén. Heti négy nap (szerdától-szombatig) munkavégzésbe egy műszakos munkarendbe keresünk motivált munkatársat. Az alapfeladat leírása: a sous-chef irányítása mellett szerviz és...máj. 10.
-
Saját receptúra alapján, látványkonyhánkban elkészíteni az ételeketmáj. 07.
-
Önállóan dolgozni tudó, tapasztalt, szakképzett munkatársat keresünk.máj. 10.
-
Szakács munkatársat keres (teljes munkaidő) a szegedi Stüszi Vadász Étterem.máj. 10.
-
A Stand25 Bisztró / Stand Étterem munkatársakat keres szakács munkakörbe. Azon kedves és lelkes érdeklődők jelentkezését várjuk, akik elkötelezettek szakmájuk iránt, tudnak és szeretnek csapatban dolgozni, valamint szívesen integrálódnának a már meglévő, összeszokott kis társaság...máj. 10.
-
Ételeink magas színvonalú, receptúra szerinti elkészítése, nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, konyhai berendezések, gépek, eszközök felelősségteljes használata, higiéniai előírások betartása.máj. 10.
-
Reprezentatív ételek elkészítése, az ehhez szükséges beszerzési, készletezési feladatok ellátása. Felelősségvállalás az elkészített ételekért és feltálalásukért. Technológiai, higiénia és tisztasági előírások betartása az ételkészítés során. Közreműködés: a rendezvényterem előkés...máj. 10.
-
Ételek előkészítése, főzése és tálalása A konyhai eszközök, berendezések és munkaterületek karbantartása, tisztítása és előkészítése. Az alapanyagok tárolása, kezelése és felhasználása, Receptek követése és új ételek kifejlesztése. A munkatársakkal való együttműködés a munkafo...máj. 10.