Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel, >10 év tapasztalattal
13 db találat
Szűrés
-
Autóbusz alkatrészeinek cseréje, javítása Tervszerű megelőző karbantartások végrehajtása (olajcsere, szűrők cseréje stb.) Műszaki vizsgára felkészítés Alap karbantartások elvégzésetegnap 11:41
-
A vas-, acélelemek anyagmozgatása, emelése, rakodása. Az összeszerelt blokkok magasba emelése, hozzáillesztése a már álló szerkezethez.máj. 27.
-
vezető üléses és állásos targonca használata a termelésben résztvevő anyagok mozgatása termékek mozgatása a raktáron belül dokumentumok kezelése raktári rend fenntartásamáj. 24.
-
Autóbuszok központi elektronikai egységeinek karbantartása (ajtótechnika, hűtéstechnika, fék, felfüggesztés stb.) Autóbuszok diagnosztizálása, szervizelése Hibajelenségek feltárása, hibaelhárítás, megelőzés elvégzésemáj. 24.
-
A vevők precíz, pontos kiszolgálása; Az árukészlet figyelemmel kísérése, ismerete; Áru megrendelése, átvétele, rendezése; Számítógép, pénztárgép kezelése; Dokumentációk, nyilvántartások vezetése.máj. 23.
-
Társaságunk, a Pálhalmai Agrospeciál Kft 100%-os állami tulajdonú gazdálkodó szervezet Budapesti X. kerületi mosoda üzemébe felvételt hirdet, karbantartó munkakörbe! Főbb feladatok: a mosoda üzem gépparkja esetében a zavartalan üzemmenet biztosítása kisebb hibák esetén, az üzemza...máj. 22.
-
A szállodai szobák és közösségi terek takarítása Használt textíliák és szemetesek cseréje Bekészítések visszatöltése Technikai problémák azonnali jelentésemáj. 21.
-
A megrendelt italok kiszolgálása vendégeink részére Alkoholos/alkoholmentes koktélok készítése és díszítése Kávék és kávékülönlegességek elkészítése Vendégek fizettetése, számlák nyomtatása A pultba vételezett árukészlet pontos nyilvántartása A pult és a hozzátartozó részlegének...máj. 21.
-
Konyhai csapatunk munkájában való részvétel A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete Ismeri a HACCP előírásokat Saját...máj. 15.
-
Konyhai csapatunk munkájában való részvétel Előkészítés, felfőzés, pálya felkészítése Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete Ismeri a HACCP előírásokat Saját munkaterület tisztántartása...máj. 15.
-
A' la carte ételek elkészítése, időszakos kínálatok, tematikus szezonok, amelyek az évszakhoz vagy az ünnepkörhöz passzolnak Az étlapon szereplő ételek adagolása, tálalása és díszítése Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás...máj. 15.
-
Asztalos munkák elvégzése A szálloda szobáiban bejelentett meghibásodások kijavítása Általános karbantartási feladatok, hibafeltárási tevékenységekben való részvétel, műszaki hibák elhárítása Felmerülő problémák kezelése Az épületek működésének zavartalan biztosítása...máj. 07.
-
Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora, snack-ek), a’la carte étkezésre megfelelő sütemények és desszertek készítése, nagyobb mennyiségben is HACCP előírások ismerete és betartatása Munkafolyamatok gazdaságossági szempontjainak szem előtt tartása Esetenkénti rendelések el...máj. 07.