Tesztelő, Tesztmérnök állás, munka

64 db találat
 • Szoftvertesztelő

  Budapest, 1022 Bég utca 3-5.
  Funkcionális, end-to-end és regressziós tesztelés megtervezése, tesztelés végrehajtása Tesztesetek és tesztforgatókönyvek összeállítása Tesztelés értékelése, dokumentálása és riportolása Közreműködés a hibakezelési és változáskezelési folyamatokban.
 • Business Analyst

  Budapest, 1092 Knézits utca 12.
  Partnerek üzleti igényeinek felmérése, megértése és kommunikálása a fejlesztők irányába Üzleti specifikációk készítése Együttműködés a projektmenedzserekkel Folyamatábrák megtervezése és elkészítése IT megvalósítási javaslatok kész.
 • Manuális szoftvertesztelő (Szeged)

  6724 Szeged, Pulz utca
  Elsődleges feladatod a felmerülő igények (Backlog) leírásának ellenőrzése lesz tesztelési szempontból Ha ezzel végeztél, teszteseteket készítesz és le is futtatod őket Fontos, hogy az eredményeket kiértékeld és jelentéseket készíts belőle Feladatod lesz a felmerülő hibák menedzs.
 • Manuális szoftvertesztelő (Veszprém)

  8200 Veszprém, Virág Benedek utca
  Elsődleges feladatod a felmerülő igények (Backlog) leírásának ellenőrzése lesz tesztelési szempontból Ha ezzel végeztél, teszteseteket készítesz és le is futtatod őket Fontos, hogy az eredményeket kiértékeld és jelentéseket készíts belőle Feladatod lesz a felmerülő hibák menedzs.
 • Teszt Menedzser

  Budapest
  szoftverfejlesztési projektekhez kapcsolódó teszt menedzseri feladatok ellátása tesztelési tervek kidolgozása, dokumentálása, végrehajtása a tervezési és végrehajtási fázisban egyaránt tesztesetek és tesztforgatókönyvek készítése tesztkörnyezet kia.
 • Rendszertámogató mérnök

  Budapest
  A cég által fejlesztett szoftverek üzemeltetés-támogatása hazai és nemzetközi ügyfelek számára Problémák diagnosztizálása és elhárítása Service Desk szolgáltatás, esetkezelés, adminisztrációs feladatok Rendszeres kapcsolattartás az ügyfelek képvise.
 • Software test automation engineer

  Szeged
  Analysis of functional requirements, preparing test cases Preparing automated test scripts, maintenance, running Finding programming bugs, documentation, follow-up Back-end and front-end testing, taking part in the whole QA.
 • Méréstechnikai terület vezető Karriertipp!

  2700 Cegléd, Külső Kátai út
  Elektronikai mérés terület szakmai és szervezeti vezetése, felel a minőségért és a teljesítményért a tesztterületen, folyamatos fejlesztés folyamatok és termékek tekintetében, magas fokú költségtudatosság, felelős a költségcsökkentő intézkedések bevezetéséért, magabiztos tárgy.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  535 000 Forint
 • Terméktámogató mérnök / szoftver tesztelő technikus

  1158 Budapest, Késmárk utca 11-13.
  A fejlesztőink munkájának támogatása Külföldi partnereknél helyszíni, vagy távoli segítségnyújtás Saját fejlesztésű szoftver és hardver elemeink folyamatos tesztelése Tesztkörnyezetek kiépítése és karbantartása
 • Junior beszerző

  1141 BUDAPEST, ÖV utca 3.
  direkt és indirekt beszerzési feladatok ellátása szoros kapcsolattartás a fejlesztői-, technológiai-, és egyéb társterületekkel készletfigyelés – szoros együttműködés a raktárral és a gyártástámogató kollégákkal piac monitorozása, új beszállítók ke.
Egyéb munkalehetőségek IT programozás, Fejlesztés kategóriában