Tesztelő, Tesztmérnök állás, munka

49 db találat
 • Analízis mérnök

  Veszprém
  Visszaérkező garanciális termékek analizálása, dokumentálása Technikailag elemezni az elektronikai termékekben felmerülő hibákat Statisztikai elemzések készítése Szakmai egyeztetés a partnerekkel, társosztályokkal, valamint a külföldi R&D közpo.
 • Információbiztonsági tanácsadó

  Kecskemét, Budapest
  Partnereink részére történő információbiztonsági tanácsadásban, auditok, vizsgálatok lefolytatásában való közreműködés, szakértői támogatás Elemzések, szabályozó dokumentumok, képzési anyagok készítése, Információbiztonsági események kivizsgálása, kezelésé.
 • Szoftver Tesztmérnök

  3529 Miskolc, Lévay József utca 2.
  Tesztelési stratégia, tesztelési tervek, tesztesetek és tesztforgatókönyvek készítése Az elvégzett tesztek kiértékelése, a felmerülő hibák bejelentése, javításának követése, az elvégzett hibajavítás visszatesztelése Egyeztetés és aktív együttműködés a fejl.
 • Méréstechnikai terület vezető Karriertipp!

  2700 Cegléd, Külső Kátai út
  Elektronikai mérés terület szakmai és szervezeti vezetése, felel a minőségért és a teljesítményért a tesztterületen, folyamatos fejlesztés folyamatok és termékek tekintetében, magas fokú költségtudatosság, felelős a költségcsökkentő intézkedések bevezetéséért, magabiztos tárgy.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  535 000 Forint
 • System integration / validation engineer M/W

  Budapest, III. Montevideo street utca 16/A.
  Understanding business and functional specification and requirements Incident analysis and documentation Perform E2E testing Test case specification Test data specification Provide support for external teams in integration and.
 • Manuális szoftvertesztelő (Szeged)

  6724 Szeged, Pulz utca
  Elsődleges feladatod a felmerülő igények (Backlog) leírásának ellenőrzése lesz tesztelési szempontból Ha ezzel végeztél, teszteseteket készítesz és le is futtatod őket Fontos, hogy az eredményeket kiértékeld és jelentéseket készíts belőle Feladatod lesz a felmerülő hibák menedzs.
 • Teszt Menedzser

  Budapest
  szoftverfejlesztési projektekhez kapcsolódó teszt menedzseri feladatok ellátása tesztelési tervek kidolgozása, dokumentálása, végrehajtása a tervezési és végrehajtási fázisban egyaránt tesztesetek és tesztforgatókönyvek készítése tesztkörnyezet kia.