OPTIMUM TREND Bt.

Legoland Deutschland Európai egyik közkedvelt vidámparkja.

Szobalány

Főbb feladatok, munkák:

  Munkalehetőség a németországi LEGOLAND-ban, Günzburgban (Budapesttől kb. 800 km-re). A LEGOLAND igazi gyerekparadicsom, Európa egyik legszuperebb vidámparkja. Dolgozz kellemes, 21. századi környezetben, közvetlen bejelentéssel a LEGOLAND német cégnél! NÉMET A1-A2 nyelvtudás az elvárás. Jelenleg szobalányokat keresünk augusztusi kezdéssel. A munka november közepéig tart, máricustól újra automatikusan szerződést ajánl a Legoland a dolgzóknak.

Az álláshoz tartozó elvárások:

  Alap német nyelvtudás

Amit kínálunk:

  A Legoland vidámparkhoz tartozik egy üdülőterület, ahol hotelek, kemping és kis házak is találhatóak. A világ minden tájáról fogadnak turistákat, igazi multikulturális környezet változatos munkafeladatokkal. A szállások közvetlen a munkahely közelében a park területén találhatóak. A munkaszerződés direkt a Legolanddal történik.

  JELENTKEZÉS: fényképes önéletrajzzal

  Fizetés: kb. 1200-1300 EUR nettó + túlóra

  (10,20 euro bruttó órabér, túlóra 12,20 euro bruttó ) TÚLÓRÁVAL (max.10 óra munka naponta + túlórapótlékok)

  Munkaidő: 2 műszak

  Szezonmunka márciustól novemberig, ami minden évben automatikusan meghosszabbodik.

  LEGOLAND Deutschland Önnek nyújtja:

  - kedvezményes ÉTKEZÉSI LEHETŐSÉG: dolgozói étterem (pl. kávé 0,4 EUR, Wiener Schnitzel körettel 2,5 EUR és további választható ételek és italok)

  - minden dolgozó 2 családtagja vagy barátja a szezonban INGYENES belépőt kap a Legoland vidámparkba és a játékok korlátlan használatára

  - 25 % állandó dolgozói kedvezmény a LEGO Shop és éttermek áraiból a park területén

  - havi 2 nap fizetett szabadság

  - Ingyenes munkaruha, minden műszakra tiszta és vasalt, ezt a cég intézi és adja!

  - Ingyenes tanfolyamok és betanítás a kezdeteknél

  - dolgozói rendezvények, Party-k, csapatépítők a kellemes munkakörnyezetért

  - stabil, biztos munkahely egy nemzetközi hátterű cég közvetlen munkaszerződésével

  - vidám hangulatú, elfogadó csapat sokszínű nemzetiséggel és nemzetközi vendégekkel

  - választható munkaidő

  Kezdés: 2020 júliustól

  A munka minden év márciusától novemberéig tart, novembertől februárig haza lehet utazni de lehetőség van a következő szezonra visszatérni.

  Német bejelentés, német munkaszerződéssel!

  Szállást a német cég szervezi, 270 EUR/hó/fő). A szállások közvetlenül a vidámpark mellett épített új LEGOLAND dolgozói apartmanok, illetve egy részük a városban van, innen fél óránként induló ingyenes LEGOLAND járattal lehet munkába járni. A szállásokon 1 fő egyedül van egy szobában, saját fürdőszobával és hűtővel felszereltek. Közös konyha illetve mosó-, szárítóhelyisége gépesítve. Világos, vadonatúj, szépen berendezett apartmanok. A mindennapi élethez szükséges felszereléssel: edények, hűtő, mosógép, ágynemű és huzat, valamint internet kapcsolat. A szállásokon nem kell semmit előre fizetni, sem kauciót sem előleget, hanem először az első havi fizetésből vonják.

  Szállásra be tud jelentkezni, ez lesz a német bejelentett lakcíme, így tud német bankszámlát is nyitni.

  Kiutazás saját költségen és szervezésben, de tudunk ajánlani telekocsit a kiutazáshoz. (Europa Transport Budapest Keleti pu./Nyugati pu./Népliget indulás és a Legolandig viszik, költsége 70 EUR – telekocsi telefonszáma: +36 70 945 04 66)  ***Kiegészítő információk***

  Orvosi ellátásra jogosult a német bejelentés alapján, mint egy német állampolgár.

  Házasoknak + 150 EUR a fizetés, ha 3-as adókategóriában van (ennek ügyintésében segítünk). Gyerekek után német családi pótlék igényelhető 194 EUR/gyerek (a Magyarországon élő gyermekekre is lehet!!!)

  Magyarországi banki fizetés letiltást, illetve ellehetetlenült devizahitel miatti levonásokat a német fizetésből NEM VONNAK!

  JELENTKEZÉSEKET VÁRUNK: Magyarországról, Németországból (kint élő magyarok), Szlovákiából, Romániából, Szerbiából illetve minden uniós tagállamból.

Állás, munka területe(i):

 • Fizikai, Segéd, Betanított munka
 • Takarítás, Tisztítás
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges nyelvtudás:

 • Német - Alapfok/társalgási szint

Munkavégzés helye:

Günzburg, Németország

Jelentkezés módja:

Fényképes önéletrajz