Tetszik Önnek ez az állás?
Jelentkezzen rá most!

Growth Hacker (Online marketinges)

  Egy igazi, belevaló online marketingest keresünk! Vagy akár úgy is mondhatnánk, hogy "growth hacker"-t. Ha érdekel téged a dolog, úgy röviden eláruljuk, hogy mit csinál nálunk egy GROWTH HACKER:

  PPC kampányokat menedzsel (legfőképpen AdWords és Facebook)

  Félreértés ne essék, nem az üzenőfalat fogod naphosszat nézegetni a Facebookon, hanem valós forintokból létrehozott hirdetéseket fogsz kezelni. Ráadásul mindezt úgy, hogy adott büdzséből a lehető legjobb eredményeket várjuk el tőled.

  Cikkeket ír

  Lehet, hogy még nem tudod, de számunkra nagyon fontos a tartalom marketing! Ezért csendben megsúgjuk, hogy a marketing részlegnél az írói véna elengedhetetlen.

  Közösségi oldalakat menedzsel

  Na jó, az előbb kicsit füllentettünk. Tényleg nézed majd a Facebook üzenőfalát, mert aktívan fogsz rajta kommunikálni a projektjeink nevében. Meg persze még legalább 3-4 másik médiumon is. Ja a "10/20/70" szabály reméljük megvan.

  Hírleveleket küld

  Említettük már, hogy fontos az írói véna? Jól jön majd ha hírlevelet kell írni. Ja és az sem fog ártani, ha ismersz 1-2 hírlevélküldő rendszert.

  Marketing kampányokat menedzsel

  Csak halkan említjük, ilyenből is lesz pár, ráadásul ezeket majd leginkább önállóan csinálod. Viszont ettől leszel igazán growth hacker. Ugyanis egy új terméket (ha jobban tetszik startupot) bevezetni a nemzetközi piacon, na ahhoz kell majd a kreativitás. :)

  Velünk vagy még? Szuper! Akkor durvuljunk egy kicsit, mert jönnek a feltételek:

  Legalább 2 éves tapasztalat az online marketing területén

  Ez úgy véljük nem árt majd, különösen azért, mert be leszel dobva a mélyvízbe már az elején. Na de ki ne szeretné ezt az új munkahelyén, nemde?

  Ezt amúgy azért is mondjuk, hogy számíts rá, nem szeretnénk elmagyarázni neked, hogy mi az a remarketing, Facebook pixel, autoresponder, landing page stb, akármilyen szépen is kéred!Ha pedig lapul a zsebedben egy kis nemzetközi tapasztalat, az tovább javít az esélyeiden

  Felsőfokú angol nyelvtudás

  Nos jó ha tudod, hogy bizony világmegváltó terveink vannak, amelyből Te eleinte úgy fogod kivenni a részed, hogy angol nyelvű cikkeket és hirdetéseket írsz. Illetve ügyfeleket szerzel nekünk a világ minden tájáról.

  Önállóság, kreatív szemlélet

  Lehet, hogy mások azt mondják erre: tipikus bullshit szöveg. Nekünk viszont ez is számít! Különösen azért, mert rávenni egy amerikait, indiait, vagy pakisztánit arra, hogy használja a termékünket sokkal bonyolultabb, mint amilyennek azt sokan gondolják.Ezért is várjuk azt, hogy igazi growth hacker legyél, és az alap marketing eszközökön (SEM, SEO, SM, hírlevél, affiliate stb.) kívül még egyéb módokon is szállítsd nekünk a potenciális ügyfeleket. Tehát légy kreatív, és folyamatosan keresd a lehetséges új csatornákat. Olvass, tanulj és próbálkozz! Ne csak várd, hogy megmondjuk mit csinálj, mert akkor nem leszünk jóban.

  Jó kommunikációs készség

  Napi szinten fogsz együttműködni az ügyfélszolgálattal, designerekkel, fejlesztőkkel – szóval jó ha tudod, hogyan lehet őket motiválni.

  Analitikai szemlélet

  Ezt a végére tartogattuk, mert azért az se árt, ha van egy kicsi mondjuk ebből is. Ez pedig mutatkozzon meg abban, hogy kívülről-belülről ismered a Google Analytics-et.

  Hogy miért is éri meg ez neked?

  Az elvárásokhoz és felelősséghez passzoló fizetés

  Talán elég, ha annyit mondunk: nem leszünk hálátlanok azért, hogy szíved-lelked kiteszed a csapatért.

  Nemzetközi projektek tagja lehetsz

  Manapság szinte a csapból is a startupok folynak. Nem is csoda, hiszen mi lehet annál nagyobb kihívás és motiváció, mint az alapjaitól kezdve világhírűvé tenni egy céget? Ebben pedig Te kulcsszereplő lehetsz majd, mert az idő előrehaladtával egyre több projektünk lesz.

  Talán a ShopRenter vagy az OptiMonk neve már ismerős lehet számodra. Vagy Magyarország legnagyobb webáruházas rendezvénye, a 2000 fős Ecommerce Expo, ami szintén a mi nevünkhöz köthető.
  Szóval remélem szereted a kihívásokkal teli munkát, mert ez pont olyan lesz

  Része lehetsz egy igazán vidám, fiatal csapatnak

  Nálunk az élet csupa öröm és boldogság! Havi csapatépítő programok, minden évben egy több napos közös kirándulás, bulik, szülinapozások, Xbox és társaik, soroljuk még?

  Debreceni munkavégzés minden igényt kielégítő irodánkban

  Láttad már milyen király irodája van a Google-nek? Na a miénk nem olyan ..., még! De már rajta vagyunk az ügyön, ezt megígérhetjük neked! Ha kíváncsi vagy hogyan is nézünk ki most, kattints az Innonic oldalára!

  Miért válaszd az Innonic csapatát?

  Az INNONIC Debrecen első Startup Studiója. 2006 óta foglalkozunk IT fejlesztéssel, 2011-ben indítottuk el első SaaS jellegű szolgáltatásunkat, a ShopRenter.hu-t, mely mára Magyarország egyik legkedveltebb bérelhető webáruház szolgáltatásává nőtte ki magát.
  2014-ben indítottuk első nemzetközi startupunkat, az OptiMonk-ot, amely mostanra több, mint 1500 előfizetővel rendelkezik. Azóta pedig már több projektünk is napvilágot látott, hasonló sikerrel.

Állás, munka területe(i):

 • Marketing, Média, PR
 • Online marketing
 • Projektmanager
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

 • Angol - Felsőfok/tárgyalóképes szint

Munkavégzés helye:

Debrecen, 4028 Kassai út 129.

Jelentkezés módja:

Ha úgy érzed, hogy ez a lehetőség Neked szól, akkor várjuk önéletrajzod és motivációs leveled - csak kattints a "Jelentkezés" gombra!


A motivációs levelet a cover letter szöveges részébe írd, és a következő kérdéseket feltétlenül válaszold meg benne:


1. Miért szeretnél egy startup cégnél dolgozni?

2. Mi az erősséged a programozási nyelveken belül, milyen IT területen voltál a legeredményesebb?

3. Hova szeretnél fejlődni benne?

4. Mi az, ami igazán motivál?

A hirdetés adatai:
 • Pozíció neve: Growth Hacker (Online marketinges)
 • Rövid pozíció név: Marketing munkatárs
 • Hirdető cég: Innonic Group Zrt.
 • Elsődleges kategória:
 • Terület: Hajdú-Bihar megye
 • Város: Debrecen
 • Feladatok: PPC kampányokat menedzsel (legfőképpen AdWords és Facebook) Félreértés ne essék, nem az üzenőfalat fogod naphosszat nézegetni a Facebookon, hanem valós forintokból létrehozott hirdetéseket fogsz kezelni. Ráadásul mindezt úgy, hogy adott büdzséből a lehető legjobb eredményeket várjuk el tőled. Cikkeket ír Lehet, hogy még nem tudod, de számunkra nagyon fontos a tartalom marketing! Ezért csendben megsúgjuk, hogy a marketing részlegnél az írói véna elengedhetetlen. Közösségi oldalakat menedzsel Na jó, az előbb kicsit füllentettünk. Tényleg nézed majd a Facebook üzenőfalát, mert aktívan fogsz rajta kommunikálni a projektjeink nevében. Meg persze még legalább 3-4 másik médiumon is. Ja a "10/20/70" szabály reméljük megvan. Hírleveleket küld Említettük már, hogy fontos az írói véna? Jól jön majd ha hírlevelet kell írni. Ja és az sem fog ártani, ha ismersz 1-2 hírlevélküldő rendszert. Marketing kampányokat menedzsel Csak halkan említjük, ilyenből is lesz pár, ráadásul ezeket majd leginkább önállóan csinálod. Viszont ettől leszel igazán growth hacker. Ugyanis egy új terméket (ha jobban tetszik startupot) bevezetni a nemzetközi piacon, na ahhoz kell majd a kreativitás. :)
 • Elvárások: Velünk vagy még? Szuper! Akkor durvuljunk egy kicsit, mert jönnek a feltételek: Legalább 2 éves tapasztalat az online marketing területén Ez úgy véljük nem árt majd, különösen azért, mert be leszel dobva a mélyvízbe már az elején. Na de ki ne szeretné ezt az új munkahelyén, nemde? Ezt amúgy azért is mondjuk, hogy számíts rá, nem szeretnénk elmagyarázni neked, hogy mi az a remarketing, Facebook pixel, autoresponder, landing page stb, akármilyen szépen is kéred!Ha pedig lapul a zsebedben egy kis nemzetközi tapasztalat, az tovább javít az esélyeiden Felsőfokú angol nyelvtudás Nos jó ha tudod, hogy bizony világmegváltó terveink vannak, amelyből Te eleinte úgy fogod kivenni a részed, hogy angol nyelvű cikkeket és hirdetéseket írsz. Illetve ügyfeleket szerzel nekünk a világ minden tájáról. Önállóság, kreatív szemlélet Lehet, hogy mások azt mondják erre: tipikus bullshit szöveg. Nekünk viszont ez is számít! Különösen azért, mert rávenni egy amerikait, indiait, vagy pakisztánit arra, hogy használja a termékünket sokkal bonyolultabb, mint amilyennek azt sokan gondolják.Ezért is várjuk azt, hogy igazi growth hacker legyél, és az alap marketing eszközökön (SEM, SEO, SM, hírlevél, affiliate stb.) kívül még egyéb módokon is szállítsd nekünk a potenciális ügyfeleket. Tehát légy kreatív, és folyamatosan keresd a lehetséges új csatornákat. Olvass, tanulj és próbálkozz! Ne csak várd, hogy megmondjuk mit csinálj, mert akkor nem leszünk jóban. Jó kommunikációs készség Napi szinten fogsz együttműködni az ügyfélszolgálattal, designerekkel, fejlesztőkkel – szóval jó ha tudod, hogyan lehet őket motiválni. Analitikai szemlélet Ezt a végére tartogattuk, mert azért az se árt, ha van egy kicsi mondjuk ebből is. Ez pedig mutatkozzon meg abban, hogy kívülről-belülről ismered a Google Analytics-et.
 • Elvárt végzettség: Főiskola
 • Elvárt nyelvismeret: Angol
 • Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
 • Szükséges tapasztalat: 1-3 év szakmai tapasztalat
 • Feladás dátuma: 2018-01-19
Állás, munka még: Innonic Group Zrt.>