-
Étteremvezető
Budapest, Csongrád-Csanád megye, Hajdú-Bihar megye, Pest megye
- Teljes munkaidő • Alkalmazotti jogviszony
-
Laptop • Mobiltelefon
-
3-5 év tapasztalat • Angol középfok • 'B' kat. jogosítvány
Főbb feladatok- az éttermek működésének optimalizálása,
- a napi feladatok megszervezése, irányítása
- aktív közreműködés új munkavállalók betanításában kialakított terv alapján, beilleszkedésük támogatása
- csapatok folyamatos oktatása
- a beosztott munkatársak munkájának koordinálása
November 14.• Előre sorolva december 1. -
Éttermi munkatárs - Debrecen Fórum
DebrecenBr. 420e Ft havi bér
- Teljes munkaidő
-
Pályakezdő/friss diplomás • Nem kell nyelvtudás
Főbb feladatok- Pénztárgép kezelése
- Konyhai feladatok (ételek előkészítése, elkészítése, részfeladatok elvégzése)
- KFC vendégélmény és a minőségi kiszolgálás biztosítása
- KFC mindig friss és minőségi termékeinek garantálása
November 13.• Előre sorolva december 1. -
Éttermi munkatárs - Debrecen Kishegyesi
DebrecenBr. 420e Ft havi bér
- Teljes munkaidő
-
Pályakezdő/friss diplomás • Nem kell nyelvtudás
Főbb feladatok- Pénztárgép kezelése
- Konyhai feladatok (ételek előkészítése, elkészítése, részfeladatok elvégzése)
- KFC vendégélmény és a minőségi kiszolgálás biztosítása
- KFC mindig friss és minőségi termékeinek garantálása
November 13.• Előre sorolva december 1. -
Étterem vezető/Teremfőnök
4200, Hajdúszoboszló
- Teljes munkaidő
-
Nem kell tapasztalat • Nem kell nyelvtudás
Főbb feladatokFelelős a rábízott vendéglátó egység/műszak színvonalas üzemeltetéséért és költséghatékony gazdálkodásáért Részfeladatok összehangolása és a felszolgálók munkájának szervezése, koordinálása, beosztás írása Készlet és árugazdálkodás Számlázási fegyelem betartása, betartatása Felelős a gépek és...
December 02. -
Magyar konyhai szakács
CATL Factory Gate 3 - Debrecen, 4002Br. 400e - 500e Ft havi bér
-
Céges üdülés, üdültetés • Nyelvtanulás támogatása • Egészségbiztosítás
- Teljes munkaidő • Alkalmazotti jogviszony
-
1-3 év tapasztalat • Nem kell nyelvtudás
Főbb feladatokA HACCP élelmiszer-biztonsági rendszerek ismerete. A vendégkiszolgálás ismerete, képes az ételek fejlesztésére, ha a vendég igénye szerint. A költségellenőrzés ismerete (nyersanyagbeszerzés, ételköltségek ellenőrzése a vállalat bruttó nyereség követelményeinek megfelelően, a hátsó konyha humán...
November 16. -
Mentse el szűrési feltételeit későbbre!