-
SzigethalomBr. 458e Ft havi bér
- Teljes munkaidő
-
Pályakezdő/friss diplomás • Nem kell nyelvtudás
Főbb feladatok- Konyhai feladatok (ételek előkészítése, elkészítése, részfeladatok elvégzése)
- Pénztárgép kezelése
- A vendégélmény és a minőségi kiszolgálás biztosítása
- Mindig friss és minőségi termékeinek garantálása
November 17. -
Junior Műszakvezető - Ajka
AjkaBr. 420e Ft havi bér
- Teljes munkaidő
-
Pályakezdő/friss diplomás • Nem kell nyelvtudás
Főbb feladatok- Konyhai feladatok (ételek előkészítése, elkészítése, részfeladatok elvégzése)
- Pénztárgép kezelése
- A vendégélmény és a minőségi kiszolgálás biztosítása
- Mindig friss és minőségi termékeinek garantálása
November 17. -
BudaörsBr. 458e Ft havi bér
- Teljes munkaidő
-
Pályakezdő/friss diplomás • Nem kell nyelvtudás
Főbb feladatok- Konyhai feladatok (ételek előkészítése, elkészítése, részfeladatok elvégzése)
- Pénztárgép kezelése
- A vendégélmény és a minőségi kiszolgálás biztosítása
- Mindig friss és minőségi termékeinek garantálása
November 17. -
- Teljes munkaidő
-
Pályakezdő/friss diplomás • Nem kell nyelvtudás
Főbb feladatok- Pozitív, társaságkedvelő és energikus vagy
- Szenvedéllyel tekintesz a vendéglátásra
- Kiváló problémamegoldó képességed van
- Nyitott vagy a fejlődésre és a továbbképzésekre
- Szeretnél tanulni és vezetővé válni egy világmárkánál
November 14. -
Chef de rang
1062 Budapest, Váci út 1-3.
-
Cafeteria • Munkába járás támogatás
- Teljes munkaidő • Alkalmazotti jogviszony • Kisgyermekeseknek
-
1-3 év tapasztalat • Angol középfok
Főbb feladatok- F&B területek zavartalan működésének biztosítása
- A munkatársak folyamatos tájékoztatása a részleg és a szálloda aktuális eseményeiről
- Készletek felügyelete és utánrendelése (üvegáruk, evőeszközök, textíliák, italok, dekorációk stb.)
- Aktív részvétel a kiszolgálásban
Október 28.• Előre sorolva november 15. -
-
Étteremvezető-helyettes - Győr
Magyarország,Győr-Moson-Sopron,GyőrNettó 483e - 580e Ft havi bér
- Teljes munkaidő
-
1-3 év tapasztalat • Nem kell nyelvtudás
Főbb feladatok- Munkatársak aktív támogatása az éttermi folyamatokban
- Vállalati célok elérése a 10-15 fős csapat sikeres vezetésével
- Az éttermi személyzet operatív munkájának ellenőrzése, visszajelzés adása és a dolgozók fejlesztése
- Feladatok priorizálása, kiadása, delegálása
- Adminisztratív feladatok ellátása
Október 27.• Előre sorolva november 14. -
- Teljes munkaidő
-
1-3 év tapasztalat • Nem kell nyelvtudás
Főbb feladatok- Árubevételezés lebonyolítása
- Raktárkészlet nyilvántartása
- Leltározás nyomon követése és a felmerülő adminisztratív feladatok ellátása
- Napi standolási feladatok precíz lekövetése
- Problémakezelés és vendégkommunikáció megfelelő ellátása
Október 27.• Előre sorolva november 14. -
Étteremvezető-helyettes
BudapestNettó 503e - 615e Ft havi bér
- Alkalmazotti jogviszony
-
1-3 év tapasztalat • Nem kell nyelvtudás
Főbb feladatok- Éttermeink profitábilis és hatékony üzemeltetése
- Munkatársak aktív támogatása az éttermi folyamatokban
- Vállalati célok elérése a 10-15 fős csapat sikeres vezetésével
- Az éttermi személyzet operatív munkájának ellenőrzése, visszajelzés adása és a dolgozók fejlesztése
Október 20.• Előre sorolva november 13. -
Étteremfelügyelő
CATL Factory Gate 3 - Debrecen, 4002Nettó 280e Ft havi bér
-
Céges üdülés, üdültetés • Nyelvtanulás támogatása • Egészségbiztosítás
- Teljes munkaidő • Alkalmazotti jogviszony
-
Desktop PC
-
1-3 év tapasztalat • Nem kell nyelvtudás
Főbb feladatokSzolgáltatási ismeretek: Erős ügyfélszolgálati érzék, képes az igények érzékelésére és jó ügyfélkapcsolat kialakítására. Élelmiszerbiztonsági ismeretek: ismeri a HACCP rendszert. Irodai ismeretek: az irodai szoftverek ismerete. ...
November 16. -
-
Magyar konyhai szakács
CATL Factory Gate 3 - Debrecen, 4002Br. 400e - 500e Ft havi bér
-
Céges üdülés, üdültetés • Nyelvtanulás támogatása • Egészségbiztosítás
- Teljes munkaidő • Alkalmazotti jogviszony
-
1-3 év tapasztalat • Nem kell nyelvtudás
Főbb feladatokA HACCP élelmiszer-biztonsági rendszerek ismerete. A vendégkiszolgálás ismerete, képes az ételek fejlesztésére, ha a vendég igénye szerint. A költségellenőrzés ismerete (nyersanyagbeszerzés, ételköltségek ellenőrzése a vállalat bruttó nyereség követelményeinek megfelelően, a hátsó konyha humán...
November 16. -
Mentse el szűrési feltételeit későbbre!