Vállalatirányítási rendszer, SAP állás, munka Fejér megyében

7 db találat
 • Oracle ERP specialista

  Székesfehérvár
  Támogatást nyújtani az Oracle különböző moduljaihoz (PIM, BOM, WIP, ENG, Inventory) A gyártási folyamatok felülvizsgálása és konfigurációja a stabil növekedés és a hibák minimalizálása érdekében Együttműködni a kollégákkal, társosztályokkal Együttm.
 • IT Munkatárs

  8060 Mór, Asztalos utca
  ERP rendszer fejlesztői eszközrendszerének alkalmazása, mint programozási környezet, Vállalatnál folyamatban lévő ERP bevezetési projektekben projekt feladatok ellátása, Fejlesztés-üzemeltetés területek közötti átadás-átvételi folyamat támogatása, .
 • Oracle Manufacturing Business Analyst

  Székesfehérvár
  Provide application support to the Oracle Manufacturing and Inventory module: (PIM, BOM, WIP, ENG… ) Continuously review manufacturing processes and configuration to increase stability and reduce support calls Work with group support teams on issue resolut.
 • SAP szakértő

  Fejér megye
  Az SAP szakértő a rendszer bevezetésében dolgozó külső tanácsadókkal szorosan együttműködve az üzleti folyamatok specifikációjáért, az új integrált vállalatirányítási rendszerbe illesztéséért és a business architecturáért lesz felelős. Szakértőként e.
 • Vállalatirányítási rendszer manager

  8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 127.
  Az informatikai rendszerrel kapcsolatos ügyviteli-, és a törzsadat menedzsment feladatok elvégzése Szoftver tesztelési feladatok a bevezetett és működő SAP ügyféltámogatása