Tiszaújvárosi állások, munkák, állásajánlatok

31 db találat
 • Raktárlogisztikai Üzemvezető

  Tiszaújváros
  Raktárkészletek folyamatos figyelemmel kisérése, rendszeres leltári ellenőrzések koordinálása Megrendelések biztonságos és időben történő teljesítése Operatív logisztikai folyamatok tervezése, javaslatok készítése, hatékonyság folyamatos elemzése, javító i.
 • Minőségbiztosítási mérnök

  3580 Tiszaújváros, Tűzoltó utca 1.
  Mérőeszközök ellenőrzött státuszának biztosítása (javíttatás, karbantartás, kalibráltatás). Termékek gyártásának, minőségének nyomon követése. Alapanyagok élelmiszeripari megfelelőségével / engedélyeztetésével kapcsolatos teendők ellátása. Termékek.
 • Wave Soldering SME

  3580 Tiszaújváros, Huszár Andor út 1.
  Forrasztási folyamatok fejlesztése Standardok bevezetése Kapcsolattartás a regionális SME csapattal Termékbevezetések támogatása Gyártómérnökök oktatása
 • Fuvarszervező vezető

  3580 Tiszaújváros
  Beszerzési, termelési és értékesítési logisztikához kapcsolódó export – import szállítások szervezése Fuvarmegbízások kiadása Szállításokhoz kapcsolódó fuvarszámlák ellenőrzése Szállítmányozási szerződések előkészítése Fuvarozók versenyezte.
 • Építőipari értékesítő

  3580 Tiszaújváros
  Betanításod után a feladataid közé tartozik, a hozzánk betérő vevőknek való értékesítés a szaniter illetve építőipari termékeinkből. Természetesen a pozícióhoz pontos termékismerettel kell, hogy rendelkezz, azért hogy a legjobbat tudd ajánlani a vevőinknek, amihez mi biztosítj.
 • Szerviztechnikus

  Rugalmas munkavégzési hely
  Könnyen elsajátítható szervizes munkára (sörcsapoló berendezések, italautomaták telepítése, karbantartása) keresünk műszaki beállítottságú munkatársakat Hajdúszoboszló és Debrecen területére. A munka elvégzéséhez képzést és gépkocsit biztosítunk. A pozíció betöltéséhez előnyt.
 • Szakmai asszisztens

  Tiszaújváros, TVK (MOL Petrolkémia) Ipartelep, SSBR üzem
  Teljes körű személyi asszisztencia Részt vesz vezetői döntés előkészítő anyagok előkészítésében, összeállításában, fordításában, prezentációk készítésébe Ellátja a szervezet teljes körű adminisztrációját, rendezi, nyilvántartja és továbbítja a beérkező és.
 • Vezető gyártómérnök

  Tiszaújváros, 3580 Huszár Andor út 1.
  Kifejleszteni új gyártósori elrendezéseket, amelyek találkoznak a vevő igényeivel. Árajánlat készítés, amely tartalmazza a befektetési számításokat, munkaerő kalkulációt Termelésoptimalizálás, költségmegtakarító változtatások felkutatása és bevezetése.
 • Planner

  Tiszaújváros, 3580 Huszár Andor út 1.
  Vevői igények fogadása, elemzése, kiértékelése Költséghatékony fő gyártási terv elkészítése és nyomon követése, kommunikálása a termelés felé Kiszállítások felügyelete Kapcsolattartás a vevővel, és a társosztályokkal Aktív részvétel a bevét.
 • Gyártómérnök

  Tiszaújváros, 3580 Huszár Andor út 1.
  Az ipari gyártóberendszerek tervezése és a gépek, gyártóeszközök, gyártósorok elrendezési tervének elkészítése Felügyeli és folyamatosan fejleszti a heti minőségi és teljesítményi mutatóit a hozzá rendelt gyártó vagy szerelési rendszernek Vezeti a gyártóre.
 • Gyártómérnökségi technikus

  Tiszaújváros, 3580 Huszár Andor út 1.
  Ciklus idők mérése az automata és kézi szerelésű műveleteknél, és információ biztosítása a project gyártómérnök felé Elkészíti és karbantartja az operátorok összes vizuális szemléltetőeszközét, a kézi szerelésre és ellenőrzésre egyaránt. Elkészíti és ellen.
Állásajánlatok Tiszaújváros közelében