Szállítás, Logisztika vezető állás, munka Pest megyében

10 db találat
 • Cross-Dock vezető

  Dunaharaszti
  A 4000 m2 átrakó raktár irányítása A Raben Group belföldi és nemzetközi szállítmányozásában kezelt áruforgalom folyamatosságának biztosítása A raktárban dolgozó munkatársak irányítása, motiválása Hatékonyság és jövedelmezőség növelő intézkedések bevezetése Riportok, kimutatások k...
 • Szállítási operáció vezető

  Dunaharaszti
  Belföldi disztibúció működésének irányítása, stratégiájának kialakítása és vegrehajtása Alvállalkozók kiválasztása, irányítása A költségek és teljesítménymutatók kontrollálása, a havi pénzügyi zárásban történő aktív részvétel Szállítmányozás területén eszkalációk kezelése Beoszto...
 • Vámosztály vezető

  Dunaharaszti
  Vámügyintézők feladatainak összehangolása és irányítása Import- és export eljárások elkészítése normál eljárásban Helyi egyszerűsített eljárásban indított gyűjtő és komplett szállítmányok kezelése Napi részvétel a cégen belüli társosztályok munkájá.
 • Raktárvezető

  2142 Nagytarcsa
  Raktáros, áruösszekészítő, árukiszállító Kollégák munkájának irányítása. Raktári folyamatok szervezése és felügyelete. Megrendelések alapján termékösszekészítés komissiózásának felügyelete, elfekvő készletek folyamatos figyelemmel kisérése. Beszállítókkal való napi szintű kapc.
 • Logisztikai csoportvezető

  Budaörs
  a vállalat logisztikai tevékenységének koordinálása logisztikai munkavállalók irányítása a vállalat saját tulajdonú szállító flottájának üzemeltetésének szervezése a logisztikai munkatársak mindennapi munkájának megszervezése (palackos és tartályos.
 • Diszponens / Fuvarszervező

  2045 Törökbálint, Hosszúrét utca
  Nemzetközi és belföldi gyűjtőforgalom fuvarjainak tervezése Napi járatok megszervezése, rakományok összeállítása További megbízások beszerzése, gyűjtése Ügyfelekkel, gépkocsivezetőkkel és a raktárral való kapcsolattartás Ajánlatok, árak és.
 • Raktárvezető

  Göd
  az alapanyag beszerzés folyamatának tervezése, felügyelete, ezzel kapcsolatos döntések előkészítése, kapcsolattartás az érdekelt szállítmányozási, beszállító, megrendelő cégekkel, termeléshez és működéshez szükséges alapanyag-ellátás biztosítása, t.
 • Üzemeltetési felelős

  2225 Üllő, Pesti út 209.
  NŐ/FÉRFIA kirendeltség igazgatójának közvetlen felelőssége alatt az elvégzendő feladatok a következők:Könnyű haszongépjárművek, teherautók, félpótkocsik, konténerek mozgásának követése és optimizálása a partnerek elvárásainak megfelelően. A rendelkezésre álló vag.
 • Logisztikus

  Budapest, XXI. kerület (Csepel) vagy Dunavarsány Ipari Park
  Kapcsolattartás külföldi partnerekkel Kapcsolattartás a termeléssel A vállalatirányítási rendszer kezelése Alapanyag beszerzés Készletgazdálkodás Fuvarszervezés Göngyöleg ellátás biztosítása Együttműködés a társosztá.