Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák szakmunka területen
249 db találat
Szűrés
-
gépek és berendezések telepítése, üzembe helyezése országosan a meglévő csomagautomaták karbantartása és javítása (az ütemezett karbantartási terveknek megfelelően) megelőző karbantartási munkák ellenőrzése, fejlesztéseápr. 26.
-
Saját receptúra alapján, látványkonyhánkban elkészíteni az ételeketápr. 29.
-
Aktív és kreatív munkavégzés a konyha különböző részterületein nyersanyagok előkészítése, feldolgozása hideg-meleg ételek készítése és esztétikus tálalása büfé reggeli, bankettek, bekészítések és személyzeti étkeztetés lebonyolítása a vezető séf irányításával konyhai higiénia és...tegnap 14:10
-
konyhai feladatok önálló elvégzése konyhafőnők által összeállított büfé vacsora elkészítése, tálalása A’la cart ételek elkészítése többi szakáccsal való együttműködés és a folyamatos kapcsolat tartása HACCP előírások betartásategnap 12:29
-
Elsődleges feladata a Hotel konyhájának a Chef utasításai szerinti folyamatos, rendeltetésszerű, HACCP és higiéniai elvárások szerinti működésének felügyelete, irányítása és ellenőrzése. Aktív részvétel a vendéglátó egységek által nyújtott ételkínálat megújításában és megvalósít...ápr. 29.
-
Az étlapunkon szereplő ételek magas színvonalon, előre megadott receptúra szerint történő elkészítése; Alapanyagok előkészítése és feldolgozása; Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata; A magas higiéniai követelményrendszer betartása...tegnap 18:35
-
Az Eventrend Grouphoz tartozó ikonikus városligeti Gundel Étterem bővíti csapatát, HIDEG- ÉS MELEGKONYHÁS SZAKÁCS kollégát keres! Feladataid közé tartozik majd: hideg- és melegkonyhás feladatok magas szintű ellátásategnap 18:15
-
Ételek előkészítése, főzése és tálalása A konyhai eszközök, berendezések és munkaterületek karbantartása, tisztítása és előkészítése. Az alapanyagok tárolása, kezelése és felhasználása, Receptek követése és új ételek kifejlesztése. A munkatársakkal való együttműködés a munkafo...tegnap 17:54
-
- a'la carte ételek elkészítése - munkaterület tisztántartása - anyaggazdálkodás - hatósági előírások betartásategnap 16:42
-
Ételek előkészítése, főzése és tálalása Konyhai felszerelések és készletek kezelése és karbantartása Ételkészítési standardok betartása és higiéniai előírásoknak való megfeleléstegnap 16:25
-
Az ételeink magas színvonalon, receptúra szerinti, szenvedéllyel történő elkészítése; Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása; Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata; A magas higiéniai követelményrendszer betartása...tegnap 15:45
-
Csapatbővítés céljából keressük SZAKÁCS munkatársunkat! - alapanyagok előkészítése, feldolgozása, adagolása, díszítése, tárolása - ételek szakszerű elkészítése receptúra alapján - az eszközök rendeltetésszerű használata - munkaterület tisztán tartása - segédszemélyzet munkájának...tegnap 15:15
-
Konyhai személyzet koordinálásra, motiválása; Kreatív, változatos ételek megkomponálása, étlap tervezésében való részvétel; Konyha gördülékeny működtetéséért felelősségvállalás.tegnap 15:03
-
Klasszikus szakács munkakör, pontos megjelenés a munkahelyen, nyersanyagok fogadása, tárolása, megfelelő minőségben feldolgozása, az ételek tálalása.tegnap 14:20
-
büfék elkészítése, tálalása a la carte ételek készítésetegnap 14:25
-
A Chef teljes körű támogatása Kalkulációk és receptúrák betartása Precíz és önálló munkavégzés Raktárkészlet-ellenőrzés Konyhai higiénia és élelmiszer-biztonsági szabályok betartása Tanulók és a kisegítők munkájának ellenőrzése Saját munkaterület tisztántartása Jó kapcsolat kiala...tegnap 09:38
-
Az Executive Chef utasításait követve ételek magas színvonalon történő elő- és elkészítése, valamint tálalása A HACCP szabályzat szigorú betartása, munkaterület tisztántartása Konyhatechnológiai eljárások tudatos alkalmazásategnap 10:50
-
Minőségi előkészített anyagokból való főzéstegnap 10:20
-
Anyagkiszabat értelmezése, abból való munka elvégzése Az elkészült ételek előírás szerinti készen tartás Ételminták előírás szerinti vétele, hűtőtérben való tárolásuk figyelemmel kísérése Az ételkészítéshez kapcsolódó HACCP dokumentációjának vezetése...tegnap 10:07
-
A konyha teljes körű, gazdaságos üzemeltetése A konyhai alkalmazottak szakmai vezetése A konyhán használt anyagok gazdaságos kezelése és használata Az áru és raktárkészlet naprakész kezelése és egyeztetése az egységvezetővel Anyagkiszabat értelmezése, ellenőrzése, abból való munk...tegnap 10:07
-
A feladataid lesznek: félpanziós vendégek ellátása napközben a la carte étkeztetés hétvégén esküvők kiszolgálása céges rendezvények kiszolgálása (kávészünetek, főétkezések)tegnap 08:00