Rendszerüzemeltető állás, munka Tolna megyében

5 db találat
 • Rendszergazda

  Otthonról végezhető
  Microsoft alapú virtualizációs szerver infrastruktúra üzemeltetése és karbantartása, Fizikai és virtuális Windows szerverek üzemeltetése és karbantartása, Windows alapú szerverszolgáltatások napi üzemeltetése és karbantartása, MS alapú vírus- és vé.
 • Szolgáltatásfelügyeleti mérnök

  Paks
  Ügyfél kiszolgálási folyamatban való részvétel Ellátja a felelősségi körébe tartozó esemény, incidens és probléma rekordokhoz a kapcsolódó adminisztrációs feladatokat Operátori tevékenységek ellátása, naplózása Monitoring tevékenység ellátása
 • Üzemeltető senior mérnök

  Otthonról végezhető
  Microsoft alapú rendszerek napi szintű távoli üzemeltetése Szerverek, alkalmazáskörnyezet, egyéb számítástechnikai eszközök teljes körű felügyelete, üzemeltetése virtualizált és/vagy fizikai környezetben távoli hozzáféréssel Hibajavítás vagy felügyelet táv.
 • IT alkalmazásüzemeltetési és fejlesztési főszakértő

  Paks / Budapest
  A műszaki és projektirányítási folyamatokat támogató felhasználói informatikai (IT) rendszerek, alkalmazások, szoftverek, adatbázisok üzemeltetése és adminisztrációja. A belső IT rendszerekben, alkalmazásokban, szoftverekben a műszaki és projektirányítási szerveze.