Rendszertervező állás, munka

49 db találat
 • Szakértő, Rendszerszervező / Business Analyst

  Budapest, 1139 Váci út 99.
  Termékeink front moduljainak továbbfejlesztése, támogatása a szakértői csapat tagjaként, Pénzügyi informatikai rendszerek működésével kapcsolatos tanácsadás, Egyedi megoldások specifikálása, fejlesztések koordinálása, üzleti tesztelése és implementálása.
 • Business Analyst (B93BA)

  Budapest - XIII. Kerület
  Az ügyféloldali üzleti folyamatok és elvárások felmérése. Az ügyfél elvárásai alapján javaslattétel új folyamatok kidolgozására vagy a jelenlegiek fejlesztésére. A felmérés alapján a funkcionális specifikáció dokumentum elkészítése, egyeztetése az ügyfélle.
 • Rendszerszervező munkatárs

  Budapest VII. kerület
  Stratégiát érintő fejlesztések követelményeinek részletes analízise, kidolgozása Megvalósíthatósági tanulmányok és döntéstámogató anyagok készítése Felhasználói igények felmérése, elemzése, követelmény specifikáció készítése Fejlesztések koordinálá.
 • Rendszerszervezési szakértő

  1134 Budapest, Váci út 45/B.
  a fejlesztési igények felmérése, specifikálása, tesztelése, a vállalat üzleti céljaihoz legjobban illeszkedő informatikai megoldások kiválasztásának és megvalósításának támogatása, a teszttervezés, kivitelezés, dokumentálás támogatása, részvétel a.
 • Rendszerszervező

  Budapest
  Az ügyfél igényeinek egyeztetése, dokumentálása, üzleti specifikáció elkészítése Rendszerterv és funkcionális specifikáció készítése a fejlesztők részére Új, illetve meglévő üzleti folyamatok és kialakult munkamódszerek felmérése, elemzése Javaslat.
Egyéb munkalehetőségek IT programozás, Fejlesztés kategóriában