Raktáros, egyéb raktári szakmunka állás, munka Budapest, X. kerületben

7 db találat
 • Raktáros

  Budapest X. kerület
  beérkező áruk mozgatása és átvétele okmányok alapján, raktári anyagmozgatás, a raktározott áruk csomagolása, a transzportok összeállítása, az anyagok komissiózásának előkészítése és átadása futárszolgálat részére az ISO és tűzvédelmi előírások betartása mellett, havi leltárban va...
 • Raktáros- karbantartó

  1106 Budapest, Tündérfürt utca 2.
  A leendő munkatársunkra az alábbi feladatokat kívánjuk bízni:Beszállító és gyártó partnereinktől beérkező áruk minőségi és mennyiségi átvétele. Az értékesített áruk kiadása a raktárból valamint a megrendelések alapján az áruk csoportosítása és szállításra történő össze.
 • Raktáros Karriertipp!

  1107 Budapest, Száva utca 9.
  Jelentkezz hozzánk, ha szívesen dolgoznál egy családias csapat tagjaként! Ha raktárosként szívesen foglalkoznál háztartási termékekkel, ha nem ijedsz meg az raktározási feladattól, csatlakozz csapatunkhoz!Dinamikusan fejlődő cégünk budapesti telephelyen, teljes munkaidő.
 • Webáruházi raktáros/csomagoló

  1103 Budapest
  Webáruházunk dinamikusan fejlődik és ezért új munkatársat keresünk raktárunkba, csomagolás-raktározás területre. A feladatkörbe tartozik a raktározás, áruelőkészítés, csomagolás, készletfigyelés, készletkarbantartás, leltározás feladatok. Hosszútávú munkavégzésre keresün.
 • Raktáros/Targoncás

  Budapest, X. kerület
  Targonca kezelése Áru összekészítése Áruátvétel, árukiadás Raktári rend fenntartása Vevők kiszolgálása Kézi anyagmozgatás
 • Raktáros

  1107 Budapest, Száva utca
  - Raktárba érkező áru bevételezése, azok elhelyezése; - Kimenő áruk kiadása, ellenőrzése - Gépi, és kézi anyagmozgatás - Raktári rend fenntartása - Gépek eszközök felügyelete (targonca , rakodógép , kézi raklapemelők stb)
 • Raktáros

  1107 Budapest, Száva utca 12.
  Szerelvény raktárban áruátvétel, árukiadás, leltározás, értékesítés segítése.