Oktatásszervező állás, munka

14 db találat
 • Study abroad coordinator

  1122 Budapest, Maros utca 12.
  A Senior évfolyam programjának koordinációja: A tanév programelemeinek tervezése, megvalósulásuk folyamatos nyomon követése, a mentorok és országkoordinátorok munkájának összefogása, minőségbiztosítása. A Senior évfolyam fejlesztése, strat.
 • Oktatási Koordinátor

  1122 Budapest, Maros utca 12.
  Az oktatói csapat koordinációja: Folyamatos együttműködés az egyes évfolyamok koordinátoraival és a tanári csapattal, a hatékony munkaszervezés elősegítése. Részvétel az új kollégák rekrutálásában. Programszervezés, csoportbeosztás, adm.
 • Iskolai Manager

  Budapest
  kapcsolattartás az anyaintézmény (iskola) vezetőségével, magyar és angol anyanyelvű tanárokkal, szülőkkel, és a szervezet ügyviteli személyzetével angol anyanyelvű tanárokkal történő kommunikáció, a minden napi munkájukkal kapcsolatos szervezési feladatok koordiná.
 • TV2 Academy Lead

  Budapest, 1145 Róna utca 174.
  business development management of the TV2 Academy (including contract management of students, teachers, universities and certification authorities, etc.) budget monitoring and execution developing strategy for TV2 Academy
 • Oktatásszervező

  Budapest, XI. kerület
  Képzések teljeskörű adminisztrálása, dokumentációk készítése és elektronikus rendszerben történő rögzítése fontos része a napodnak Számla előkészítése a könyvelés felé Tananyagok, tanfolyami jegyzetek összekészítése, iktatása Vizsgázások lebonyolít.
 • Projektmenedzser (Tananyagfejlesztési projektek)

  Budapest XI. kerület
  Tananyagfejlesztési projektek vezetése a megrendeléstől a publikálásig Folyamatos egyeztetés a megrendelőkkel az igényeikről és a projektek előrehaladásáról Erőforrás- és időterv felállítása A megrendelővel közösen kialakított szempontrendszer alapján a tananyagfejlesztők, médiag...
 • Referent/in für Erasmus und Internationales

  Budapest
  Koordination und Projektadministration des Erasmus+ Programms Kommunikation mit und Beratung von Incoming und Outgoing Erasmus-Studierenden Abwicklung der mit dem Erasmus+ Programm zusammenhängenden Verwaltungsaufgaben (z.B. B.
 • Referent / Referentin des Studienreferats

  Budapest, 1088 Pollack Mihály tér 3.
  Kontaktpflege mit Studieninteressenten und Studierenden; Mitwirkung bei den Immatrikulationen/ Inskriptionen; Pflege des elektronischen Studienverwaltungssystems; Ausstellung von Bestätigungen und Bescheinigungen; Mitwirkung an der administ.
 • Oktatásszervező

  1138 Budapest, Váci út 152.
  Érdeklődők tájékoztatása e-mailben, telefonon, személyesen Érdeklődők, beiratkozók adminisztrálása Folyamatos kapcsolattartás a képzésben részt vevőkkel és oktatókkal.
 • Tanfolyamvezető munkatárs

  Budapest, 1073 Erzsébet körút 7.
 • Senior szakmai munkatárs (képzés,fejlesztés terület)

  1119 Budapest, Than Károly u. 3-5.
  A projekt támogatási szerződésében foglaltak szakmai megvalósulásának támogatása Adatszolgáltatások, kimutatások, elemzések összeállítása Egységes Pályáztatási Felületen történő adatkör összeállítása, ellenőrzése, rögzítése Kapcsolattartás a projek.
 • Iskolatitkár

  2011, BUDAKALÁSZ BUDAI út 54.
  Tanügy-igazgatási ügyviteli feladatok Tagintézményekkel kapcsolattartási feladatainak ellátása Dokumentálás, iratkezelés, ki és bejövő posta kezelése, iktatások Személyi titkári, ügyintézői feladatok elvégzése Jelentések, statisztikák készí.
 • Duális Képzési Tanácsadó

  4025 DEBRECEN, VÖRÖSMARTY utca 13-15.
  A duális képzési tanácsadó közreműködik a tanulószerződésekkel, együttműködési megállapodásokkal, szakképzési munkaszerződésekkel, kapcsolatos tanácsadási, tájékoztatási, szakmai szervezési, adatfeldolgozási, adat-nyilvántartási feladatainak végrehajtásában. Részt vesz a tanul.
 • Oktatási főmunkatárs

  1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19-21.
  Te alakítod ki az oktatási rendszert az előzetes utazási jogosultság ellenőrzésére, valamint az értékesítés és biztonsági szolgálati tevékenységre és biztosítod az oktatási rendszer működtetését. Neked kell kidolgozni az Utasmédia-ellenőrzés szakterület csoportkoo.
Egyéb munkalehetőségek Oktatás, Kutatás, Tudomány kategóriában