Műszerész állás, munka

34 db találat
 • Asztalos

  Rugalmas munkavégzési hely
 • Analizáló technikus/Elektroműszerész

  Pécs
  Hibakeresés nyomtatott áramköri lapon és összeszerelt autós fejegységen Fellelt hibák önálló javítása vagy egyéb felelős döntéshozatal a termék további sorsáról, folyamatos visszajelzés a hibákról, hibatípusokról a gyártásnak, minőségbiztosítási részlegnek
 • Technikus munkatárs

  Országosan bárhonnan végezhető
  Beléptető, kamera, riasztó és egyéb gyengeáramú rendszerek előkészítése, kábelezése, telepítése külső helyszíneken. Eszközök összeszerelése, szervizelése. Szoftverek telepítése, üzemeltetése, konfigurálása. Szoftverbeállítás és konfigurálás a telep.
 • Szerviztechnikus (elektronikai műszerész)

  Budapest
  Mérőműszerek javítása Mérőműszerek kalibrálása, karbantartása (helyszínen is) Szerviz és kalibrálási tevékenység dokumentálása Kapcsolattartás ügyfeleinkkel
 • Vagyonvédelmi rendszer telepítő

  Budapest
  vagyonvédelmi-, tűzjelző-, beléptető-, kamera rendszerek telepítése
 • Orvostechnikai műszerész

  Szentendre
  Az A.M.I. International Kft egy sikeres ipari és technológiai csapat, mely évek óta az orvosbiológiai ágazatban tevékenykedik, precíz orvostechnikai gépeket, köztük Defibrillátorokat fejleszt és gyárt. Jelenleg egy olyan javító szakembert (lehet az h.
 • Karbantartó műszerész

  7630 Pécs, Edison utca 13.
  Baromfiipari termékek gyártásával foglalkozó pécsi eFeF Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft. karbantartási feladatok ellátására munkatársat keres többműszakos munkarendbe, karbantartó műszerész munkakörbe.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  250 000 Forint
 • Biztonságtechnikai szerelő / technikus

  Rugalmas munkavégzési hely
  Beléptető-, kamera-, riasztó és egyéb gyengeáramú rendszerek előkészítése, kábelezése, szerelése A kiépített rendszerek időszakos karbantartása, hibaelhárítás
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  250 000 - 300 000 Forint
 • Telephelyvezető (Zalaegerszeg)

  Zalaegerszeg
  üzleti terv készítése és követése a kölcsönzési, értékesítési, javítási-karbantartási tevékenység egyes folyamatainak koordinálása és irányítása a területére kihelyezett bérleti eszköz állomány és raktárkészlet, valamint a működési költségek optimális szin.
 • Technikus / műszerész

  Budapest XIV. kerület
  Elektronikai áramkörök gyártásának felügyelete, minőségellenőrzése, tesztelése, javítása
 • Elektroműszerész / Szerviztechnikus

  Debrecen, 4030 Gázvezeték utca 10.
  háztartási gépek javítása, beüzemelése helyszínen és a cég telephelyén készülékek állapotának felmérése, hibakeresés a javításokhoz szükséges alkatrészek beazonosítása, a megrendelés indítása munkalapok pontos vezetése, határidőre történő leadása.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  200 000 - 250 000 Forint
 • Technikus (Gépészeti elektrotechnikai kutatási területre)

  1097 Budapest, Albert Flórián útca 3b.
  Mérnökök munkájának napi támogatása önállóan vagy a mérnökkel együtt Teszteljárások kidolgozása, végrehajtása Teszteredmények dokumentálása Teszt és gyártóeszközök tervezésében való aktív részvétel Teszt és gyártóeszközök összeszerelése, fu.
 • Karbantartó munkatárs

  2120. Dunakeszi, Pálya utca 2.
  Épületvillamossági, gépészeti berendezések napi kezelése, ellenőrzése, üzemben tartása és eseti javítása, Üzemi területek, irodák műszaki napi üzemeltetési feladatainak ellátása, Karbantartások ütemezése, Tervezett, időszakos karbantartások lebonyo.
 • Műszerész

  Budapest IV. kerület
  A Gyártásvezető és a Fejlesztők utasításai alapján egyedi és kis sorozatú gyártások, szerelések, kábelezések és szervizelési feladatok elvégzése, megadott dokumentáció alapján.
 • Mobiltelefon tesztelő

  Budaörs, Budaörs
  a megjavított készülékek ellenőrzése, tesztelése az elektronikai termékek minőségének ellenőrzése, dokumentálása a tesztelési folyamatokhoz szükséges adminisztráció elvégzése
 • Elektromos karbantartó

  Tata, Gázgyár u 2.
  Fémmegmunkáló egyedi- és célgépek eseti javítása, hibaelhárítás Tervezett megelőző karbantartások lebonyolítása Gépmódosítások, fejlesztések kivitelezése Részvétel új berendezések telepítésében, beüzemelésében Gépbeállító és gépkezelő kollé.
 • IT szerviz technikus / Műszerész

  1102 Budapest
  Pénztárgépek, számítógép alapú pénztárgép rendszerek telepítése, karbantartása, szervizelése
 • Elektromos karbantartó

  Budapest, X. kerület
  A termelő gépek és berendezések elektromos hibáinak elhárítása A nem tervezett gépállások azonnali javítása Útmutatás szerinti karbantartási, felújítási feladatok végrehajtása A tervezett karbantartás során az inspekciók elvégzése és feltárt hibák.