Gépjárművezető, Sofőr, Futár állás, munka Baranya megyében

8 db találat
 • Nemzetközi gépkocsivezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  nemzetközi fuvarfeladatok végrehajtása 40 tonnás nyerges szerelvénnyel székesfehérvári vagy pécsi telephelyről
 • Gépkocsivezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Szóló és gépjármű szerelvény vezetése a törvényi előírásoknak megfelelően Saját számlás árufuvarozási tevékenység ellátása Fuvarozási okmányok szakszerű kitöltése.
 • Gépkocsivezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Nemzetközi gépkocsivezetői munkakör, 3/1 hetes turnusokban való munkarend. nyitott platós , euro 6 szerelvények, néha túlméretes rakományok, de nem kísérettel. Osztrák, német, olasz, svájci , magyar viszonylat.
 • Mozdonyvezető

  Országosan bárhonnan végezhető
  Éves munkarend szerint mérővonatok továbbítása a MÁV és a szomszédos vasutak hálózatán. A vonatkozó forgalmi és műszaki utasítások ismerete, alkalmazása A jármű üzemképes állapotának megőrzése, együttműködés a karbantartások alkalmával.
 • B kategóriás gépjárművezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Ez nem csak egy munka, ez élményszerzés, életstílus. Fontos, hogy tudj „standupolni” vagy hallgatni és mosolyogni, ha kell, mert időnként szükséges a feszültségoldás! Úton lenni órákon át, hallgatni az utazókat vagy segíteni, jókor megállni és időben megérkezni, mind türelmet, sz...
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  350 000 Ft
 • Sofőr

  7630 Pécs, Finn utca 1.
  - 18 tonnás (18 raklapos szóló) teherautóval a Társaság saját termékeinek szállítása vevőihez belföldön újszerű Ford Cargo teherautóval,- a teherautó szabályos, balesetmentes vezetése,- rendszeres járat a székhely és a vevő telephelye között, 1 felrakási, 1 lerakási pont, időkapu...