Fizikai, Segéd, Betanított munka állások, munkák Halászteleken

5 db találat
 • Fröccsöntő technológus munkatárs

  Halásztelek
  Műanyag fröccsöntő gépek technológiai paramétereinek beállítása, optimalizálás, Gépek, gépindítások felügyelete, Termékváltások, szerszámcserék lebonyolítása, Folyamatos termelés fenntartása, fellépő hibák elhárítása.
 • Fröccsöntő technológus

  Halásztelek
  műanyag fröccsöntő gépek technológiai paramétereinek beállítása, optimalizálás, gépek, gépindítások felügyelete, termékváltások, szerszámcserék lebonyolítása, folyamatos termelés fenntartása, fellépő hibák elhárítása.
 • Operátor

  Halásztelek
  Szívesen babráltál gyerekkorodban apró játékokkal, kirakóval és a mai napig beszippant egy puzzle elkészítése? Ha igen, akkor megtaláltad a számodra ideális munkahely álláshirdetését!.
 • Operátor

  2314 Halásztelek
  A kiadott gyártási terv szerinti összeszerelési feladatok elvégzése a munkautasításnak megfelelően A termékek minőségének figyelemmel kisérése a kirakott minták és vizsgálati terv alapján A szerelőkészülék működésének figyelemmel kisérése
 • Üzemi munkatárs

  2314 Halásztelek, Árpád utca 1.
  A gyártási és kiszerelési feladatok pontos, előírás szerinti, szakszerű elvégzése Az előírt gyártásközi ellenőrzések elvégzése és dokumentálása A gyártási / kiszerelési dokumentáció pontos vezetése A termékváltást követő takarítások elvégzése és dokumentálása Az üzemi rend fennta...