Értékesítési, Kereskedelmi vezető állás, munka

87 db találat
 • Vodafone értékesítő (Budapest régió)

  Rugalmas munkavégzési hely
 • Értékesítési vezető - Budapest

  Budapest
  Felvenni a kapcsolatot Budapest legjobb és legnépszerűbb éttermeivel, hogy szolgáltatásaik a városi ételszállítás felhasználói számára is elérhetővé váljanak. Ez magában foglalja a meglévő éttermi vezetőkkel való kapcsolattartást és kapcsolatápolást, a közös eseményekről.
 • Kereskedelmi vezető (Műanyagipari terület)

  1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5.
  A már meglévő ügyfelekkel történő kapcsolattartás és új partnerek (vevők és beszállítók) felkutatása a nemzetközi piacon. Új eladások generálása a már meglévő partnereinkkel, és a kapcsolati hálók bővítése.
 • Gazdasági vezető

  Budapest XIII. kerület
  Budapesten gyártott, Magyarország mellett még három EU ország piacán e-kereskedelemben és hagyományos kiskereskedelmi csatornán keresztül értékesített termékek és szolgáltatások teljeskörű adminisztrációjának operatív irányítása pénzügy, számvitel és kontrolling területen, egy.
 • Értékesítési vezető

  SZEGED
  A menedzsment tagjaként részt veszel a cég értékesítési döntéseiben; Közvetlenül az ügyvezető támogatása mellett fogsz dolgozni; Nagy értékű egészségügyi termékek értékesítése a nemzetközi piacra; Értékesítési folyamat optimalizálása, ha szükséges.
 • Senior Sales Manager

  Budapest, XII district
  In line with the company’s sales strategy conduct market research on an ongoing basis to identify and attract new target customers, and discover new leads. Acquire new customers by organizing internal and external meetings, holding business negotiations, setting u.
 • Üzletvezető

  2051 Biatorbágy
  Idén ősszel, Biatorbágyon, a Premier Outlet Centerben megnyitjuk Magyarország első Under Armour outlet üzletét, melyhez ezúton keressük tapasztalt, az Under Armour márkát ismerő és kedvelő ÜZLETVEZETŐNKET. Ideális jelöltként a főbb feladataid:
 • Kereskedelmi manager

  Halásztelek
  Új, potenciális ügyfelek felkutatása, megkeresése, megnyerése Meglévő ügyfelekkel való aktív kapcsolattartás, igényeik proaktív felmérése Hideghívások indítása, tárgyalások, megbeszélések lebonyolítása Árajánlatok kidolgozása, továbbítása az ügyfel.
 • Kereskedelmi vezető

  Budapest
  Felkutatja az újabb lehetséges értékesítési vonalakat, területeket, irányítja a piackutatási tevékenységet Folyamatosan kapcsolatot tart a vállalat főbb partnereivel Elkészíti és végrehajtja az éves kereskedelmi tervet és az egyes projektek, állandó feladato.
 • Üzletvezető

  2310 Szigetszentmiklós
  Szigetszentmiklóson található Gastland M0 Hotel Étterem és Konferencia Központba keresünk teljes munkakörben, gyakorlott megbízható üzletvezetőt.Főbb feladatok:- Nyitás előtti, üzemelés közbeni és zárás utáni feladatok ellátása- A gazdálkodási és üzemeltet.
 • Transport Sales Manager

  2330 Dunaharaszti, Raktár utca 4.
  Szállítmányozási üzlet növekedése, hosszú távú üzleti kapcsolatok kiépítése Új ügyfelek keresése, kapcsolattartás a potenciális ügyfelekkel, meggyőzni a leendő ügyfeleket az FM szolgáltatásairól Gondoskodni és elkészíteni az árajánlatot a lehetséges ügyfel.
 • Osztályvezető (áruház)

  2040 Budaörs, Károly király utca
  az adott áruházi osztály csapatának vezetése, szervezése, koordinálása, ellenőrzése az áruházvezető és az áruházvezető helyettesek munkájának támogatása színvonalas kiszolgálás és egységes üzletkép biztosítása vállalat vezetése által kitűzött és jó.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  250 000 Forint