Betanított munka állás, munka Tolna megyében

7 db találat
 • Összeszerelő operátor

  Tamási
  Alkatrészek összeszerelése munkautasításnak megfelelően Termékkövető lap figyelmes kitöltése
 • Műszaki szerelő munkatárs Karriertipp!

  Rugalmas munkavégzési hely
  huzatfokozó rendszerek szerelése, szellőzőrendszerek tisztítása, kialakítása, kéménybélelés, esővíz- és szennyvíz ejtő cső állapotfelmérése, javítása, bélelése, robot technika -és egyedi technológia alkalamzásában történő részvétel, Gépek é.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  190 000 Forint
 • Összeszerelő operátor

  Országosan pályázható
  termékek összeszerelésében való részvétel termékek minőségi és mennyiségi ellenőrzése munkavédelmi szabályok betartása
 • Betanított munkás

  7150 Bonyhád
  Ha nem akarsz unatkozni a munkahelyeden, akkor válassz minket! Nálunk garantáltan pörgősek lesznek a mindennapjaid: autóipar, csodaszép bőrök, luxusautók alkatrészei, változatos feladatok, kézügyességet igénylő munka, jó hangulat. A környéken nem találsz hasonló profilú céget.
 • Szerszámkészítő / Lakatos / Hegesztő

  7150 Bonyhád, Kossuth Lajos utca 65.
  Munkavégzés helye: BonyhádDinamikus, lendületes vállalkozás kollégát keres Bonyhádra teljes idejű szerszámkészítő / lakatos / hegesztő munkakörbe a stancszerszámkészítő üzemébe. A betanítást az Eurostanc Kft. biztosítja.
 • Gépkezelő / Összeszerelő operátor

  7130 Tolna, Stutensee-i út
  A Te feladatod az lesz, hogy a vezetőd által adott utasítások szerint és a munkautasítások szerint részt vegyél a gyártásban, elvégezd a szükséges minőségügyi ellenőrzéseket, illetve tisztán tartsd a munkaterületed..
 • Hegesztő robot operátor

  7100 Szekszárd, Bátaszéki út
  Automata hegesztő berendezések kezelése, kiszolgálása (IGM)Alkatrészek összefűzése és hegesztése önállóan és hegesztőrobottal Hegesztőrobot által hegesztett elemek ellenőrzése, után hegesztéseFogyóelektródás védőgázas ívhegesztés ismeretSzükség eset.