Pizza szakács állások, munkák
1367 db találat
Szűrés
-
Tizenhat éve a budapesti olasz gasztronómia fő sodrához tartozó tradicionális olasz éttermünkbe az IL TERZO CERCHIO-ba fatüzelésű kemence használatában jártas pizzaszakácskollégákat keresünk azonnali kezdéssel. Jelentkezni személyesen a helyszínen 1074 Budapest Dohány utca 40 11:...márc. 28.
-
FELADAT: Vendégeink gyakran a külföldről hazánkba látogató turisták, üzletemberek, egy hosszú munkanap után, fiatal baráti társaságok, akik késő hajnalban, útban hazafelé tartanak vagy éppen egy család, ahol a gyerekek éhségét kell csillapítani. Egyben mindannyian hasonlítanak, f...márc. 28.
-
Gyere és tésztázz nálunk! Önálló munkavégzésre képes tésztaszakácsot keresünk. Feladatod friss tészták és pizzák készítése lenne a vendégek rendelésekor, látványkonyhán. Ha pozitív személyiség vagy, jó vagy csapatmunkában, és megbízható vagy, nálunk a helyed! Örülünk, ha: van tés...márc. 25.
-
Ráckevén családi vállalkozásként 17 éve működő A'la carte éttermünkbe keressük önállóan dolgozni tudó kollégáinkat. Feladatok: - ételek előkészítése, elkészítése, tálalása - áruátvétel - munkaterület tisztántartása - HACCP betartásamárc. 23.
-
A jelentkező főbb feladatai: alapanyagok előkészítése, mérése, tárolása ételeink elkészítése, tálalása munkakörnyezetének tisztán és rendben tartása együttműködés a csapat többi tagjával beszerzések előkészítésemárc. 28.
-
-Heti 3-4 munkanap -napi 50-60 pizza elkészítésemárc. 22.
-
Spíler MOM parkbeli éttermébe, a Spíler Budába keresünk konyhafőnök helyettes (sous chef) kollegát, aki a konyhafőnököt támogatja, szükség szerint helyettesíti munkavégzése során. Egy csapatjátékost keresünk, aki könnyen megérteti magát munkatársaival, hosszú távon tervez, megb...márc. 27.
-
a la carte ételek és pizzák elkészítése munkaidő beosztása megbeszélés szerint heti kifizetés Munkarend: heti négy nap, 10-22 óra közöttmárc. 21.
-
félpanziós menü főzése a'la carte ételek elkészítése árurendelésmárc. 28.
-
Provide a 5 stars cooking service (fine dining international cuisine) in the most awarded Cruise Company of the world.márc. 28.
-
Az alábbi feladatkörök 1300-1800 adag étel elkészítésére vonatkoznak: - Konyhai működés betartása és irányítása (munkatársak, HACCP és géppark) - Termelésben való részvétel és a Munkatársak munkájának felügyelete - Menü tervezése a táplálkozási tanácsadónkkal - Alapanyagok megren...márc. 27.
-
A világhírű angol chef, Jamie Oliver budapesti éttermébe keresünk Sous Chef kollegát, aki a Konyhafőnököt támogatja és szükség esetén helyettesíti munkavégzése során. Olyan kollégát keresünk, aki vezetői tapasztalattal rendelkezik, csapatjátékos, inspirálja munkatársait és hosszú...márc. 24.
-
Szakács feladatok, meleg és hideg konyhai feladatok. HACCP dokumentumok vezetése és szabályainak teljes körű betartása. Konyhafőnökünk teljes körű támogatása.márc. 28.
-
A konyha munkarendjének kidolgozása, a konyhai alkalmazottak feladatainak kijelölése, tevékenységük összehangolása, irányítása és ellenőrzése. Étterem koordinálásával kapcsolatos operatív és adminisztrációs teendők ellátása. A szezonális étlap és rendezvény ételkínálat összeállít...márc. 26.
-
A vezető séf utasításait követve változatos ételeket készítesz el vendégeinknek Kreatív megoldásokkal megfűszerezed még a hétköznapi recepteket is Az ételeket színvonalasan, professzionálisan tálalod vendégeinknek Új, izgalmas recept ötleteidet megosztod a csapattal...tegnap 14:25
-
Ételek előállításában való aktív részvétel A konyha működésének felügyelete Konyhai személyzeti irányítása Alapanyagok megrendelése, átvétele Tisztaság felügyeletemárc. 27.
-
Hidegpályás szakácsot(Chef de Partie) keresünk kis konyhai csapatunkba.márc. 27.
-
Olyan munkavállalók jelentkezését várjuk, akik kitartóak, lendületesek, precizitás és kreativitás jellemzi a munkavégzésüket.tegnap 18:55
-
- A'la carte éttermi ételek előkészítése és elkészítése - hétköznapi menü készítés - kiszállításos étel kínálat előkészítése és elkészítése - szállóvendégek reggeli és vacsora ételeinek elkészítésetegnap 17:22
-
Ételek készítése és tálalása; Konyhai feladatok szervezése, a dolgozók munkájának koordinálása; Meglévő készletek felmérése, a szükséges nyersanyagok megrendelése és feldolgozása; Gondoskodás a receptúrák betartásáról; Étlap szerinti étkeztetés.márc. 23.