Értékesítési munkatárs állás, munka

331 db találat
 • Telefonos értékesítő

  Otthonról végezhető
  Új ügyfelek megkeresése telefonon (önkormányzatok, vállalatok) Cég és ajánlat bemutatása Ajánlatkéréshez szükséges adatok begyűjtése Ajánlat készítés, kiküldés Az ajánlat nyomon követése, telefonos értékesítés
 • Pénzügyi szaktanácsadó

  Rugalmas munkavégzési hely
 • Értékesítési képviselő

  Országosan bárhonnan végezhető
  A reformtáplálkozásban népszerű bio, vegán és gluténmentes termékeink megismertetése és aktív értékesítése Kapcsolattartás a régióban található bio boltokkal, gyógynövény boltokkal, kis- és nagykereskedésekkel Potenciális új partnerek felkeresése M.
 • Értékesítési manager

  Páty, 2071 Kerekdombi út 7.
  Kapcsolattartás a külföldi partnerekkel, szóban és írásban angol nyelven Árajánlatok, szerződések előkészítése Megrendelések iktatása Szállítmányok megszervezése és nyomon követése Táblázatok és kimutatások készítése Piackutatás, pi.
 • Alkatrész értékesítő

  1116 Budapest, Vegyész utca 17-25. / B.
  Rendelések felvétele, számlázása, gyors raktári kiszolgálása Pénztárkezelés, pénzfeladási feladatok ellátása Érkező áru átvétele, raktári polcra helyezése Rugalmas szervezéssel a folyamatos működés biztosítása Ügyfelekkel és a kollégákkal v.
 • Értékesítési referens

  Debrecen, 4034 Vágóhíd utca 8.
  Hanza-Team Kft. értékesítési munkájának elősegítése személyesen betérő ügyfelek kiszolgálása kereskedésünkben meglévő vevőállomány karbantartása, a jó partneri viszony fenntartása árajánlatok készítése, nyomon követése szállítólevek készítése, számlázás megrendelések rögzítése w.
 • Junior sales manager

  1142 Budapest, Komáromi út 16.
  Junior Sales Manager kollégánk feladata az értékesítési osztályunk mindennapi munkájának támogatása, a kiskereskedelmi megrendelők budapesti irodában történő kiszolgálása, a Senior Sales Manager kollégákkal, valamint a Beszerzési Csoporttal szorosan együt.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  220 000 Forint
 • Senior sales manager

  1149 Budapest, Dongó utca 2a.
  Senior Sales Manager kollégánk feladata az értékesítési osztályunk mindennapi munkájának támogatása, a nemzetközi partnerek budapesti irodában törté teljes körű kiszolgálása, a Beszerzési Csoporttal szorosan együttműködve. Az értékesítési folyamat.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  280 000 Forint
 • Értékesítési asszisztens

  Budapest III. kerület
  új ügyfelek akvirálása, felkutatása, cégnevek/kontakt adatok beszerzése, kompetens személyek felkutatása, adatbázisépítés, üzletkötési lehetőségek esetén, szolgáltatásaink bemutatása telefonon, küldhető DM anyagokkal, üzletkötés, bejövő m.
 • Ingatlan tanácsadó

  Budapest, VII. kerület
  ingatlan tanácsadás
 • Sales munkatárs

  1139 Budapest, Röppentyű utca 65.
  A vizuáltechnikai megoldások tervezésére, kivitelezésére és forgalmazására szakosodott rendszerintegrátor ScreenLand Kft. sales munkatársat keres, egyedi és prémium minőségű termék- és szolgáltatási portfóliójának magyarországi értékesítéséhez.
 • Értékesítési menedzser

  9023 Győr, Fehérvári út 16/b.
  A Graboplast Zrt. termékeinek export piacokra történő értékesítése a meglévő vevőkör részére: vevői rendelések és a vevőkkel kapcsolatos egyéb operatív értékesítési ügyek intézése vevőkkel történő folyamatos kapcsolattartás telefonon és e-mailben szo.
 • Junior sales manager

  Rugalmas munkavégzési hely
  Eleged van a monoton feladatokból? Nem látsz előrelépési lehetőséget a jelenlegi munkahelyeden? Bármennyit dolgozol mindig ugyanannyi a fizetésed? Nem tudsz kijönni a fizetésedből a hó végégig? A válság elérte a munkahelyed és elveszítetted az állásod?Ha bármely kérdésr.
 • Senior sales manager

  Rugalmas munkavégzési hely
  Forgalmazott prémium termékeink értékesítése országos szinten B2B és B2C Komplett értékesítési folyamat lekezelése, (megkereséstől az üzlet lezárásáig) Értékesítési csatornák feltérképezése, felkeresése Új ügyfélkapcsolati rendszer kiépítése, folya.
 • Belföldi értékesítő

  Budapest, XI. kerület
  napi szintű kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel teljes termékpaletta értékesítése új ügyfelek felkutatása, szerződések megkötése (gazdaboltok, áruházláncok) a beérkező ajánlatkérések teljeskörű menedzsmentje ügyfelekkel történő egyeztetés.