Déryné logo

Junior Sous chef / műszakvezető szakács

Állás részletei

  • Cég neve

    Déryné

  • Munkavégzés helye

    1013 Budapest, Krisztina tér 3.

  • Fizetés

    Nettó 700e - 800e Ft havi bér
  • Egyéb juttatások

    • Szakmai tréningek
    • Nyelvtanulás támogatása
  • Munka típusa

    • Teljes munkaidő
    • Alkalmazotti jogviszony
  • Elvárások

    • Angol középfok
    • 1-3 év tapasztalat
    • Szakiskola / szakmunkás képző
Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül. Visszavonom
A hirdetés adatait sikeresen elküldte az email címére.

Állás leírása

Feladatok

Az expo chef az angol, amerikai hátterű nagy forgalmú high end a-la-carte éttermek egyik legfontosabb vezetői pozíciója, aki a "passon" kívül állva irányítja a konyhai munkát a beérkező blokkok alapján és biztosítja a fogások minőségét, tálalását, hőfokát - szorosan együttműködve az étteremvezetővel. A munkát általában az Executive Chef vagy a Sous Chefek látják el, de közülük sem mindenki alkalmas erre a különleges képességet kívánó pozícióra.
Általában elmondható, hogy az Expo Chef a konyha első vagy második legjobban megfizetett alkalmazottja és munkáját nagyon kevesek képesek utána csinálni.

Expo Sous chef

  • A szervizkonyha 8 fős csapatának dinamikus összehangolása és irányítása.
  • Bérezés: Nettó 40 000 Ft/műszak (havi 700-800 000 Ft).
  • Teljesértékű vezetői feladatok ellátása, gyors és higgadt, professzionális döntéshozatal a teljes konyhai csapat nevében.
  • A mis-en alapos és az apró részletekre kiterjedő kóstolása és ellenőrzése szerviz előtt. 
  • A motivált, lendületes, pozitív munkamorál folyamatos fenntartása a szakács csapat és kitchen porterek között is.
  • Vendégközpontú, szoros munkakapcsolat az étteremvezetővel a tökéletesnél is jobb vendégélmény érdekében.
  • Klasszikus angolszász expo munka az összes rendelés hangos beolvasásával, a területek összehangolásával és az elkészült fogasok kifogástalan továbbításával a food runnerek felé.
  • Az összes elkészült fogás egyenkénti ellenőrzése időzités, íz, hőfok, minőség és tálalás szempontjából.
  • Prioritások és különleges feladatok, kihívások kezelése.
  •  az utolsó simítások személyes elvégzése 
  • az egészségügyi és biztonsági standardek maradéktalan betartatása.
  • a konyhán dolgozó kollégák szükségszerű kisegítése , és vészhelyzetben bármelyik pálya átvétele
  • A szerviz konyha, a főző területek, előkészítő és tálaló területek általános rendben és tisztán tartása a legmagasabb nemzetközi higiéniai normák szerint.

Elvárások

 A legfontosabb elvárás a kiemelkedő management és kommunikációs képesség, a vendég orientáltság és professzionális hozzáállás. Ezek mellett a konyhai folyamatok átlátása is elengedhetetlen a munkához.

Előnyt jelent

  • Releváns expeditor chef tapasztalat nagy tempójú munkakörnyezetben
  • Legalább 3 év nemzetközi tapasztalat hasonló pozícióban

Amit kínálunk

  • heti 4 - 5 munkanap, havi 200 óra
  • havi 700-800 000 Ft
  • Teljesítmény alapú bérezés
  • fizetett szabadságok
  • személyzeti étkezés
  • Jogtiszta, szervizdíj alapú bérezés. 

Munkahelyi extrák

  • Céges étkező
  • Orvosi felügyelet
  • Zuhanyzási lehetőség
  • Céges rendezvények
  • Parkoló
  • Ingyen kávé, üdítő

Jelentkezés módja

Fényképes önéletrajz


Álláshirdetés jelentése