Állás részletei
-
Cég neve
Király Hotel by Gozsdu Kft.
-
Munkavégzés helye
1061 Budapest, Király utca 36. -
Munkaidő, foglalkoztatás jellege
- Teljes munkaidő
- Alkalmazotti jogviszony
- Általános munkarend
-
Elvárások
- Angol középfok
- 1-3 év tapasztalat
- Általános iskola
Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
A hirdetés adatait sikeresen elküldte az email címére.
Állás leírása
Feladatok
Szállodánk felszolgálójaként a legmagasabb színvonalú kiszolgálást és vendéglátást testesíti meg. Az Ön feladata, hogy kivételes étkezési élményt nyújtson, amely tükrözi márkánk eleganciáját, precizitását és melegségét. A részletekre való őszinte odafigyeléssel előre láthatja a vendégek igényeit, biztosítja a hibátlan kiszolgálást, és tartós elégedettségi pillanatokat teremt.
Elvárások
Vendégélmény
• Minden vendéget kegyelemmel, magabiztossággal és személyre szabott megközelítéssel üdvözöl
• Bemutatja a menüket és a napi ajánlatokat az összetevők, az elkészítési módszerek és a borpárosítások mélyreható ismeretével
• Átgondolt ajánlásokat tesz, valamint diszkrécióval és körültekintően kezeli a különleges kéréseket
• Biztosítja a pontos és időben történő rendelésfelvételt és kiszolgálást a Fine Dining protokolloknak megfelelően
• Folyamatosan szem előtt tartja a vendégek igényeit
• Professzionálisan kezeli a visszajelzéseket és kéréseket, biztosítva a vendégek teljes elégedettségét
Működési kiválóság
• Asztalok és kiszolgáló területek előkészítése és karbantartása a legmagasabb esztétikai és higiéniai előírások szerint
• Az élelmiszer-biztonsági és higiéniai eljárások betartása a szállodai és helyi előírások szigorú betartásával
Csapatmunka és szakmai magatartás
• Hozzájárulás a harmonikus csapatkörnyezethez, elősegítve az együttműködést és a kölcsönös tiszteletet
• Aktívan részt vesz a napi tájékoztatókon, menükóstolókon és folyamatos szolgáltatási képzéseken
• Makulátlan, ápolt megjelenés fenntartása, teljes összhangban a szálloda márkájának sztenderdjeivel
• Diszkréciót, kiegyensúlyozottságot és vendég-első gondolkodásmódot alkalmaz minden interakcióban
• Fenntartja a kiválóság, az integritás és a hitelesség értékeit, amelyek meghatározzák a szolgáltatási kultúránkat
• Minden vendéget kegyelemmel, magabiztossággal és személyre szabott megközelítéssel üdvözöl
• Bemutatja a menüket és a napi ajánlatokat az összetevők, az elkészítési módszerek és a borpárosítások mélyreható ismeretével
• Átgondolt ajánlásokat tesz, valamint diszkrécióval és körültekintően kezeli a különleges kéréseket
• Biztosítja a pontos és időben történő rendelésfelvételt és kiszolgálást a Fine Dining protokolloknak megfelelően
• Folyamatosan szem előtt tartja a vendégek igényeit
• Professzionálisan kezeli a visszajelzéseket és kéréseket, biztosítva a vendégek teljes elégedettségét
Működési kiválóság
• Asztalok és kiszolgáló területek előkészítése és karbantartása a legmagasabb esztétikai és higiéniai előírások szerint
• Az élelmiszer-biztonsági és higiéniai eljárások betartása a szállodai és helyi előírások szigorú betartásával
Csapatmunka és szakmai magatartás
• Hozzájárulás a harmonikus csapatkörnyezethez, elősegítve az együttműködést és a kölcsönös tiszteletet
• Aktívan részt vesz a napi tájékoztatókon, menükóstolókon és folyamatos szolgáltatási képzéseken
• Makulátlan, ápolt megjelenés fenntartása, teljes összhangban a szálloda márkájának sztenderdjeivel
• Diszkréciót, kiegyensúlyozottságot és vendég-első gondolkodásmódot alkalmaz minden interakcióban
• Fenntartja a kiválóság, az integritás és a hitelesség értékeit, amelyek meghatározzák a szolgáltatási kultúránkat
Amit kínálunk
A Popolare a vadonatúj WONDER zászlóshajó étterme. Az étterem koncepciója egy autentikus, mégis modern olasz gasztronómiai élmény, amely az épületben található 4 csillag szuperior boutiqe hotel vendégeit és a város lakóit egyaránt várja reggeltől estig.
Jelentkezés módja
Kérjük, küldj magadról egy fényképes önéletrajzot, hogy jobban megismerhessünk és lássuk, hogyan illenél a Popolare csapatába!
Állás, munka területe(i)
Álláshirdetés jelentése
