Primetime Entertainment Kft. logó

Executive Sous Chef / Séfhelyettes

Állás részletei

  • Cég neve

    Primetime Entertainment Kft.

  • Munkavégzés helye

    1013 Budapest, Krisztina tér 3.
  • Fizetés

    Nettó 900e - 1,2M Ft havi bér
  • Nézze meg a jelentkezők átlag bérigényét!

  • Egyéb juttatások

    • Szakmai tréningek
    • Nyelvtanulás támogatása
  • Munkaidő, foglalkoztatás jellege

    • Teljes munkaidő
    • Alkalmazotti jogviszony
  • Elvárások

    • Angol középfok
    • 1-3 év tapasztalat
    • Szakiskola / szakmunkás képző
Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül. Visszavonom
A hirdetés adatait sikeresen elküldte az email címére.

Állás leírása

Feladatok

Executive Sous Chef / Séfhelyettes

Bérezés: nettó 900.000 – 1.200.000 Ft / hó
Munkaidő: átlagosan 180 - 200 óra / hónap
Munkavégzés helye: nagy forgalmú, nemzetközi színvonalú, à la carte étterem
Munkarend: heti 4–5 nap



A pozícióról

A Séfhelyettes (Executive Sous Chef) a konyha egyik legfontosabb vezetői szereplője.
Feladata, hogy a szerviz ideje alatt – a pass-nál állva – összehangolja a teljes konyhai csapat munkáját, felügyelje az ételek minőségét, tálalását és hőfokát és biztosítsa, hogy minden fogás tökéletes állapotban kerüljön a vendégek elé.

Ez a pozíció magas fokú szakmai felkészültséget, stressztűrést és vezetői készséget igényel – nem minden séf alkalmas rá.
A séfhelyettes a konyha első vagy második legjobban fizetett pozíciója, és a teljes konyhai szerviz sikerének kulcsszereplője.



Főbb feladatok

    •    A szervizkonyha 8 fős csapatának irányítása és koordinálása.
    •    A rendeléseket hangosan beolvasva, klasszikus „expo” stílusban irányítja a tálalást és az időzítést.
    •    Minden egyes fogás ellenőrzése íz, hőfok, tálalás és minőség szempontjából.
    •    A motivált, fegyelmezett és pozitív csapatmunka fenntartása.
    •    Folyamatos kapcsolat az étteremvezetővel a kiemelkedő vendégélmény biztosítása érdekében.
    •    Prioritások kezelése, problémamegoldás, gyors döntéshozatal nyomás alatt is.
    •    A higiéniai és élelmiszer-biztonsági szabályok ismerete es betartása .
    •    Szükség esetén bármelyik pálya (station) átvétele és kisegítés a konyhán.
    •    A főző- és tálalóterületek tiszta, rendezett állapotának fenntartása.

Elvárások

    •    Született vezetői és kommunikációs készség.
    •    Agilis, fiatalos, rugalmas személyiség.
    •    Vendégorientált gondolkodásmód, magas szakmai igényesség.
    •    A konyhai folyamatok átlátása, gyors reagálás.
    •    Higgadt viselkedés és problémamegoldó hozzáállás nagy forgalmú szervizhelyzetekben.

Előnyt jelent

    •    Releváns expeditor / expo chef tapasztalat dinamikus à la carte környezetben.
    •    Legalább 3 év külföldi tapasztalat hasonló vezetői pozícióban.

Amit kínálunk

    •    Nettó 900.000 – 1.200.000 Ft/hó (teljesítményalapú, szervizdíjjal együtt).
    •    Átlagosan 180 - 200 óra/hó, heti 4–5 munkanap.
    •    Jogtiszta, bejelentett munkaviszony.
    •    Személyzeti étkezés és modern munkakörnyezet.
    •    Lehetőség karrierépítésre és fejlődésre egy magas színvonalú csapatban.

Munkahelyi extrák

  • Céges étkező
  • Orvosi felügyelet
  • Zuhanyzási lehetőség
  • Céges rendezvények
  • Parkoló
  • Ingyen kávé, üdítő

Jelentkezés módja

Fényképes önéletrajz


Álláshirdetés jelentése