Az Ügyfélszolgálati és Operációs csapatban sokat teszünk közösen azért, hogy piacvezető állásportálként minden nap a legjobbat nyújtsuk: mi segítjük a vállalat zökkenőmentes működését, intézzük a pénzügyeink jelentős részét, és a munkavállalói és munkáltatói ügyfeleink kérdéseire is mi válaszolunk.

Az üzletág különböző részlegeiben változó a home office és az irodai munkavégzés aránya (átlagosan heti 1-2 munkanap személyes jelenlét kötelező), de az elmondható, hogy a cég – ahogy sok minden mást – ezt is rugalmasan kezeli.

Tudj meg még többet rólunk…

„Érzem, hogy jó helyen vagyok.” – Mit ad a nekünk a Profession.hu?
A támogató vállalati kultúra előnyei a home office mellett sok mást is tartogatnak.

Érdekel

Mi kell ahhoz, hogy te is a csapatunk tagja lehess?
Dolgoztál már call centerben, esetleg több éves tapasztalattal a hátad mögött igazgatod az irodák életét, de szeretnél váltani?

Érdekel

Ilyenek az Ügyfélszolgálati és Operációs csapat mindennapjai
Lássuk, kik rejtőznek a képernyők és telefonok mögött!

Érdekel

Németh-Király Csilla
Ügyfélszolgálati és Operációs igazgató

Ügyfélszolgálat és operáció területén közös célunk, hogy egyre többet adjunk, és egyre jobbá váljunk, hiszen meggyőződésünk, hogy a szakértelmünk valódi értéket képvisel.

Az ügyfelek elégedettségéért dolgozunk, ez a belső motiváció járja át a mindennapi munkánkat. Legyen szó akár külső, akár belső ügyfelek támogatásáról. Hiszek abban, hogy jó ügyfélélményt olyan kollégák tudnak okozni, akik elismertek, elkötelezettek, jól érzik magukat, és ezt tudják továbbadni az ügyfeleknek szenvedéllyel, hitelesen. Erre nagy figyelmet fordítunk, hiszen egy vállalat sikerességének a kulcsa, hogy milyen minőségben szolgálja ki az ügyfeleit. Számunkra nem létezik lehetetlen, mindent megteszünk a cél elérése érdekében, hogy a munkaadók és a munkavállalók a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben egymásra találhassanak. Szeretünk segíteni és tettre készek vagyunk bármilyen probléma megoldásáról, vagy ötlet megvalósításáról van szó. Összetartó csapat, kihívásokkal teli feladatok és egy inspiráló közös cél. Kell ennél több?

Ezek vagyunk mi

együttműködés

türelem

támogatás

fejlődés

JIRA

Salesforce

rugalmasság

nyílt kommunikáció

tréningek

mentorálás

humor

problémamegoldás

home office

megértés

Nyitott pozíciók