A Termékfejlesztési csapat tesz azért nap mint nap, hogy az állásportál digitális szolgáltatásainak használata könnyű és egyben élményszerű legyen. Emellett hozzánk tartoznak a hagyományos IT feladatok, mint az üzemeltetés és a projekt menedzsment is.

Kötetlen munkarendben, hibrid munkavégzésben dolgozunk. Nincsen rögzített bejárós napok, de van 1-2 olyan megbeszélés, amit szívesebben tartunk személyesen, így heti 1-2 napot az irodában vagyunk.

Tudj meg még többet rólunk…

Se nem startup, se nem multi: tömegeket segítünk megoldásainkkal
Egy frissen felépített, jól működő és stabil hátteret biztosító szervezetben dolgozhatunk.

Érdekel

Tehetséges emberek és eltökélt segítők alkotják a csapatunkat
Rengeteget tanulunk egymástól nap mint nap, és együtt teszünk a közös sikerért.

Érdekel

A Profession.hu mint digitális termék és munkahely
Hogyan épül a termékfejlesztő csapat?

Érdekel

Vidó Viktor
Termékfejlesztési igazgató

Célunk, hogy a legjobb szakértői csapattal olyan megoldásokat szállítsunk, melyek segítik partnereinket a sikeres álláskeresésben és a kiválasztás folyamatában.

Részesei és formálói vagyunk egy olyan Világnak, melyben a digitális eszközök egyre nagyobb és fontosabb szerepet kapnak. Mi hiszünk abban, hogy az álláskeresés, illetve a munkavállalók és munkaadók egymásra találása szintén egy digitális eszközökkel feloldható és megoldandó kihívás.
Célunk, hogy a legfrissebb technológiai ismeretek birtokában és a legjobb szakértői csapattal olyan megoldásokat szállítsunk, melyek segítik partnereinket a sikeres álláskeresésben és a kiválasztás folyamatában. Ezért nem csak végrehajtunk, hanem alapjaiban találunk ki és fejtünk meg komplex feladatokat.

Ezek vagyunk mi

termékfejlesztés

projekt menedzsment

programozás

adatbázisok

IT infrastruktúra

sok poén

jira

agile

közvetlenség

rugalmasság

UX/UI

termékstratégia

sprint

user interjúk

Nyitott pozíciók