Feladatunk, hogy a leghatékonyabb eszközöket biztosítsuk a munkaerőpiaci kereslet és kínálat találkozásához. Keressük az újat és kipróbálunk mindent: új marketing eszközök esetében legtöbbször a korai felhasználók között vagyunk.

Hibrid modellben dolgozunk: hetente egy fix irodai nap van, amikor személyesen is találkozunk, és az egész csapat ott van. A home office-ból bármikor be lehet menni, és izgalmas külső helyszíneken is dolgozunk, például rendezvényszervezés, fotózás, reklámfilm vagy TikTok videók forgatása esetén.

Tudj meg még többet rólunk…

Számok, számok, számok
Szeretjük a számokat. Az adatalapú működés nálunk nem üres buzzword: sokszor már a kampányötleteink is korábbi mérésekből kiesett tanulságok alapján épülnek fel.

Érdekel

Merünk új dolgokat kipróbálni
Piacvezető márkaként a marketing tevékenységünk alapvetése az állandó megújulás és a folyamatos kísérletezés.

Érdekel

A küldetés irányít, nem a célszámok
Azon dolgozunk, hogy ha állást keresel, a Profession.hu legyen az első, ami eszedbe jut.

Érdekel

Varga Balázs
Marketing igazgató

Célunk, hogy minél több releváns állást ajánlhassunk az álláskeresőknek és minél jobb jelölteket szállítsunk a munkaadóknak.

Ahhoz, hogy ezt a célt teljesítsük, a marketing teljes tárházát mozgósítjuk az online eszközöktől az offline rendezvényeken át egészen a fiataloknak szóló influencer kampányokig. Ezért a legizgalmasabb projektek itt várnak. Rozé fröccs a Felliniben, vagy egy reklámfilm forgatás. Ez bizony lehet akár egy napon is.

Ezek vagyunk mi

önállóság

szakértelem

tudásmegosztás

nyitottság

Salesforce

Pardot

fotózás

filmforgatás

SEO

Google Analytics

Normafa lángos

Similarweb

budget mano

PPC

RTB

Marketing Cloud

Google Adwords

Facebook

Tik Tok

Insta

kreativitás

Nyitott pozíciók