A LAB csapat a Profession kísérletező részlege: mi a vállalaton belül képviseljük a startup szemléletet. Küldetésünk, hogy meglássuk az álláskereséssel kapcsolatos kihívásokat, víziót találjunk a megoldásra, és aztán következetesen végigvigyük azt a termékinnovációs folyamaton.

A csapat minden tagja önállóan, vállalkozói szemlélettel dolgozik, így nincsenek fix bejárós napok. Ugyanakkor rendszeresen megfordulunk az irodában, mert itt lehet igazán kapcsolatba kerülni az egész csapattal, és megérteni az állásportál elé kerülő aktuális kihívásokat.

Tudj meg még többet rólunk…

Digitális innovációk alkímiája: mit csinál a LAB?
A mi dolgunk a kísérletezés: új szolgáltatási irányok, termékek és megoldások kipróbálása a gyakorlatban.

Érdekel

Startup szemlélet, nagyvállalati háttérrel és erős menedzsment elvárásokkal
Kinek való a LAB-es kihívás?

Érdekel

Ahol a bezárt projekt is siker: egy innováció életútja
Nálunk nem az a cél, hogy mindenképpen sikeres termékkel álljunk elő.

Érdekel

Müller András
LAB vezető

A mi feladatunk, hogy ledöntsük az álláspiac paradigmáit.

Például: az önéletrajz nem ad teljes képet a jelöltek képességeiről, mint ahogy egy álláshirdetésből sem tudsz meg mindet a cégekről. Vagy: a munkavégzéshez nem szükségszerűen kötődik egy adott hely, így az irodai környezet sem mindig a legmegfelelőbb választás.

Mi azt valljuk, hogy az ismert keretrendszerek nem minden esetben megfelelőek az emberek közötti hatékony együttműködésre és az eredményes munkavégzésre. Ha velünk dolgozol, lehetőséged lesz saját víziódat megvalósítani, melyhez autonómiát is kapsz.

Ezek vagyunk mi

Brainstorming@Rudasfürdő

Startup szemlélet

Nyitott pozíciók