Gyakorlattal rendelkező ügyfélszolgálati munkatárs motivációs levél minta

A kísérőlevél mintát csak ötletadónak használjuk. A sajátunkat mindig az adott álláshirdetésre szabottan készítsük el!

Tisztelt Hölgyem / Uram!

 

A Profession.hu oldalán találkoztam az Ügyfélszolgálati munkatárs pozícióra feladott hirdetésükkel, amelyre csatoltan küldöm szakmai önéletrajzomat.

Több mint 10 éve dolgozom ügyfélszolgálati területen, általában munkatársi vagy koordinátori beosztásban. Az eddigi munkahelyeimen telesales tevékenységgel is foglalkoztam, könnyen megtalálom a hangot mindenkivel, stressztűrő képességem nagyon erős. Ha egy rossz szériába kerülök bele, akkor kérek egy szünetet, és annyi idő elég, hogy ismét erőt gyűjtsek és átfordítsam a negatív trendet pozitívba.

A legutóbbi felmérés eredményei azt mutatják, hogy a munkámmal az ügyfeleink és a vezetőség is elégedettek: „Ügyfél elégedettségi kérdőívek alapján 95%-os eredményt ért el, amely a kimagasló kategóriába tartozik”.

Az angol nyelvtudásom aktív, napi szinten használható. A mai napig hetente egy alkalommal járok angol tanfolyamra, mert fontosnak és elengedhetetlennek tartom ehhez a munkához a folyamatos képzést.

Székesfehérváron lakom, szeretnék itt munkát találni, ezért is örülnék, ha az Önök jó hírű és sikeres csapatának tagja lehetnék.

Kérem, keressenek egy személyes elbeszélgetés ügyében!

 

Üdvözlettel:

Tóth Márta