Gyakorlattal rendelkező motivációs levél minta területi képviselő területre

A kísérőlevél mintát csak ötletadónak használjuk. A sajátunkat mindig az adott álláshirdetésre szabottan készítsük el!


Kísérőlevél (e-mail)

Minta Emília < hirdeto@profession.hu>

Tárgy: AB-1234 Nemzetközi Marketing MenedzserTisztelt Minta Emília!

A hobbim, a munkám, az életem a marketing. Az elmúlt öt évben olyan ismert cégeknél volt lehetőségem bizonyítani, mint a Zsiger vagy a Jól Ismert Vállalat. Úgy gondolom, hogy az eddigi eredményeim megfelelő bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy Nemzetközi Menedzserként is sikeresen helyt fogok állni.

Büszke vagyok például arra, hogy az ismert márka a segítségemmel lett ismét meghatározó nemcsak a magyar piacon, hanem a környező országok piacán is. Az általam vezetett marketing részleg eredményességét talán, a nemzetközileg is elismert Effie ezüst reklámhatékonysági díj jelzi a legjobban.

Számtalan kampányt, akciót koordináltam, pontos és naprakész képem van a terület történéseiről és ismerem a szereplőket (mind megrendelői, mind ügynökségi és média oldalon). A szakmámról, a munkámról, az eredményeimről, ötleteimről szól a rendszeresen frissített, és nagy látogatottságú blogom: http://marketingidea.blog.hu

Mellékelten küldöm a magyar és angol nyelvű önéletrajzom, amelyekben további részleteket találhat az eddigi pályafutásomról.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem, hívjon!

Üdvözlettel:

Kreatív Zénó
zeno@kreativmail.hu
+36 30 111 2222
Az itt bemutatott kísérőlevél a fenti linken elérhető álláshirdetésre készült, a kapcsolódó önéletrajzzal együtt.
Ez csak példa arra, hogy hogyan lehet jól illeszteni a munkáltató igényeihez egy álláspályázatot. A kísérőlevél másolását nem javasoljuk, hiszen minden álláslehetőség és cég más, amelyhez célszerű illeszteni a pályázatot is.
Példapályázatunkban a valósággal való egyezés előfordulhat, bár nem szándékos.

A mintát készítette: Gerlei Béla karrier-tanácsadó