Gyakorlattal rendelkező online marketinges motivációs levél minta

A kísérőlevél mintát csak ötletadónak használjuk. A sajátunkat mindig az adott álláshirdetésre szabottan készítsük el!

Tisztelt Hölgyem / Uram!

 

A Profession.hu állásportálon megjelent „online marketing manager” hirdetésükre szeretnék jelentkezni.

Közgazdász diplomám kézhezvétele óta foglalkozom online marketing menedzsmenttel, egyrészt, mert engem is elvarázsolt a virtuális világ, másrészt mert meggyőződésem, hogy egy cég jövőbeli fejlődésének és profitabilitásának egyik kulcstényezője, hogy milyen intenzitással van jelen a web2-n és milyen ott milyen üzeneteket kommunikál.

Eddigi tapasztalataim alapján feltétlen erősségemnek tartom az online brand építési és SEO tapasztalataimat, valamint stratégiai szemléletemet.

Jelenleg egy tanácsadó cégnél vagyok alkalmazásban, ahol a kulcsügyfelek SEO projektjeit, webes kampányokat menedzselek. Ez lehetőséget ad arra, hogy a projektek keretein belül egy csapat munkáját összehangoljam és vezetőként koordináljam munkájukat. Ugyanakkor úgy érzem, hogy a jelenlegi gazdasági helyzet miatt beszűkülnek a szakmai lehetőségeim, ezért keresek olyan kihívást, ahol az eddigi tudásomat, szakmai tapasztalataimat hasznosíthatom.

Számomra nagyon fontos, hogy Önök természetbarát termékekkel és egészségtudatos életmóddal foglalkoznak. Jómagam is ezeket fontos értéknek tartom, és örülnék, ha az Önök cégénél dolgozhatnék, hiszen az inspiráló szakmai feladatokon túl még az azonos alapokon nyugvó értékeink is közösek.

Bízom benne, hogy lehetőségem nyílik egy személyes találkozás keretében is bemutatkozni Önöknek.

Üdvözlettel:

Balogh Zoltán