Gyakorlattal rendelkező marketing asszisztens motivációs levél minta

A kísérőlevél mintát csak ötletadónak használjuk. A sajátunkat mindig az adott álláshirdetésre szabottan készítsük el!

Tisztelt Kovács Béla Úr!

A Profession.hu oldalain megjelent marketing asszisztensi állásra szeretnék jelentkezni. Hivatkozva mai telefonbeszélgetésünkre szeretném hangsúlyozni, hogy az Önök által meghirdetett lehetőség nagyon érdekel, és úgy érzem, hogy eddigi pályafutásom során a kommunikáció és csapatmunka területén szerzett tapasztalataim segítségemre lesznek abban, hogy az adott munkakört sikeresen tölthessem be:

Kommunikáció és csapatmunka: A bécsi Wirtschafts Universitat-en töltött szemeszter alatt betekintést nyerhettem egy másik kultúrába és megtapasztalhattam a kommunikáció fontosságát egy nemzetközi csapat részeként is. Egyetemi éveim alatt a „John Molson” Közgazdász hallgatóknak szóló világversenyén a magyar csapat tagjaként – egymás folyamatos támogatásával értük el a 3. helyezést „Marketing Stratégia” témában.

Kommunikációs készségem írásban és szóban is kiváló, a jelenlegi cégemnél megjelenő hírlevél szerkesztését végzem, illetve a beszállító partnerekkel és a médiával is különböző projektekben tartom a kapcsolatot.

Köszönöm, hogy időt szánt levelem elolvasására. Bízom benne, hogy lehetőség nyílik egy személyes találkozásra is, ahol részletesen beszámolhatok Önöknek eddig szerzett szakmai tapasztalataimról.

Üdvözlettel:

Fehér Piroska