Regisztráció munkavállalóknak

Az űrlap kitöltésével Ön regisztrált felhasználója lehet a Profession.hu oldalnak. Regisztrált tagként lehetősége nyílik például állás hírlevélre feliratkozni, önéletrajzát feltölteni adatbázisunkba illetve keresései, kedvenc állásai elmentésére.

Profession.hu ügyfélszolgálat:

Telefonos megkereséseit munkanapokon
8:00 és 18:00 óra között fogadjuk!

Regisztráljon gyorsabban, lépjen be egyszerűbben:
használja már meglévő fiókjait!

Facebook LinkedIN
A jelenlegi, vagy a legutóbbi munkakör megnevezése.
pl: könyvelő, Java fejlesztő, bolti eladó, folyamat mérnök
A fizetési igény megadása nem kötelező, de segít abban, hogy az elvárásai összemérhetők legyenek a munkaadók lehetőségeivel. A nettó fizetés a járulékok és adók levonása után az Ön által kézhez kapott összeg.

Töltse fel legfrissebb önéletrajzát doc, docx vagy PDF formátumban.

Tallózás
Ha nem rendelkezik önéletrajzzal, hagyja üresen.

Ajánljuk Önt!

Szeretné, ha a Profession ajánlaná Önt más cégek hasonló állásajánlataira is?
Bízza meg a Profession-t, hogy találjon Önnek megfelelő állást és válogasson kedvére az ajánlatok közül!

Igen kérem, hogy a Profession ajánljon engem és regisztrációs adataim elérhetők legyenek azon cégek számára, akik hasonló pozícióba keresnek munkaerőt.

Elektronikus hirdetések nyilatkozat

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Profession.hu oldalt is üzemeltető profession.hu Kft. elektronikus hirdetést és karrierhírlevelet küldjön számomra. Az elektronikus hirdetésre való feliratkozás szükséges ahhoz, hogy ajánlatokkal megkeressünk Önt, azonban bármikor leiratkozhat elektronikus hirdetéseket tartalmazó üzeneteinkről.

Elfogadó nyilatkozat

A Felhasználási Feltételekben és a Profession Egyedi Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elolvastam, megértettem, és regisztrációmmal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel a profession.hu Kft. kezelje.