Részletes álláskeresés, munkakeresés

Figyelem!


A lakhatási támogatást nyújtó ajánlatokat területi szűrés nélkül listázzuk.

A területi beállítás csak a lakhatási támogatás paraméter kikapcsolása után változtatható meg újra!

Munkakör, cég vagy szakmai ismeret

Olyan szavakat, kifejezéseket írjon be, ami az Ön által elvárt állásajánlat szövegében előfordulhat. Pl: könyvelés, c++, sap, értékesítési vezető.
A beírt szavak közötti logikai kapcsolatokról olvasson ide kattintva.

Kategória

Jelölje be, hogy milyen fő, illetve alkategóriák hirdetései érdeklik. A főkategóriák előtt látható + ikonnal az alkategóriák kibonthatók és külön bejelölhetők.

Hol keres állást?

Ha szeretné kifejezetten egy vagy több város (település) ajánlatait látni, akkor sorolja fel ezeket. Csak a kiválasztott megyék városai adhatók meg. Ha a megye összes városából szeretne ajánlatot kapni, akkor hagyja üresen ezt a mezőt.
Maximális távolság: 15 km
15 km
1000 km
Jelölje be azokat a területeket, ahol szívesen elhelyezkedne. Ez nem feltétlenül az Ön lakóhelye, továbbá akár több megye is megjelölhető.

Az ön szaktudása

Jelölje be, melyik a legmagasabb végzettsége. Az összeállított állás hírlevélben csak az Ön végzettségének megfelelő álláshirdetések fognak szerepelni.
Jelölje meg az alábbi listában, hogy mely tapasztalati kategóriába sorolná magát. Olyan állásokat fogunk küldeni Önnek, amik ekkora, vagy kisebb kategóriájú szakmai tapasztalatot igényelnek.

Az ön nyelvismerete

Itt adhatja meg, hogy milyen nyelvismeretekkel rendelkezik. Minden olyan állásajánlatot elküldünk hírlevélben, amelyeknél az elvárt nyelvtudás pontosan megegyezik, illetve annál alacsonyabb szintű, mint amit itt kiválaszt.

Céginformációk

A hírlevél összeállításának időpontjában állásajánlattal rendelkező munkaadók listája. Az aktuálisan hirdető, illetve az önéletrajz adatbázist használó cégek listáját megtekintheti ide kattintva.
Új adatkezelési rendelkezések!

Fontos számunkra személyes adatai védelme, ezért szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy módosult a felhasználókra vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató és a Munkáltatói Adatkezelési Tájékoztató, melyekben rögzítettük az újonnan bevezetésre kerülő chat beszélgetés és a hirdetői visszahívás kérés funkció, valamint a bankkártyás fizetéssel összefüggő adattovábbítás adatkezelési feltételeit. Frissítettük továbbá az adatfeldolgozó partnerek listáját, amely új együttműködések révén a profession.hu szolgáltatásainak és működésének hatékonyságát kívánjuk növelni.