PROGRAM

A Profession.hu HR konferenciái a lényegre törnek. Csak arról beszélgetünk, ami a szakmát valóban érinti vagy érinteni fogja. A robotok, a mesterséges intelligencia, az egyre rohamosabb tempóban fejlődő automatizálás már Magyarországon is jelen van, köztünk él. Néha úgy tűnik, egy lépés csak, pár hónap vagy kevés év, és az élet más területén jelen lévő technológiai környezet és megoldások a HR-ben és a kiválasztásban is teret nyernek. Töltsön el egy délutánt velünk és vezető szakértőinkkel, és engedje, hogy kicsit elragadjuk - kicsit vissza a jövőbe!

14:00 - 14:30

Kapunyitás

   
14:30 - 14:45

Vissza a jövőbe

Paróczay Balázs, Talent Resourcing Stratéga (Edlington)

Köszöntő, fel- és lehangoló - függően attól, ki mennyire fél egy agyonrobotizált világtól

 • Mi lesz ma?
 • Mi lesz holnap?
 • ...mi lesz holnapután?!
   
14:45 - 15:15

A robotok márpedig köztünk élnek

Tüzes Imre, Üzletfejlesztési és termékmenedzsment vezető (Profession.hu)

A turmixgéptől a mesterséges intelligenciáig. A robotika múltja, jelene és a jövő lehetséges forgatókönyvei. Tények és összeesküvés elméletek. A gépek lázadása vagy a lehetőségek korszaka következik?

 • OK, a robotok közelebb vannak már, mint gondolnánk.. de HOL???
 • Milyen iparágak vezettek be elsőként robotos megoldásokat?
 • Elveszik-e a robotok a munkánkat?
 • Mesterséges intelligencia vs. emberi intuíció - ki fog győzni?
 • Mi lesz az ember új szerepe a jövő munkahelyén?
 • A világ 2030-ban…
   
15:15 - 16:00

A toborzás elrobotosodása (angol nyelven)

Oscar Mager, Evertalent, Alapító

Mesterséges intelligencia, fejlett kognitív képességek, virtuális valóság, a természetes emberi nyelv gépek általi feldolgozása és megértése, kép- és érzelemfelismerés - csak pár címszó mindazokból a fejlesztésekből, amik forradalmasítják a toborzást a következő években. Oscar Mager egy sor olyan megoldásról beszél, ami már a jövő, de jelen van.

 • Gépi tanulás az álláshirdetésekben
 • ...és a chatbotok behálózzák a világot
 • A jelölt keresés automatizálása
 • Robotizált személyi asszisztens
   
16:00 - 16:45

Kávészünet

A szünet alatt megismerkedhet a mai globális HR technológia 6+6 szuperizgalmas új toborzó fejlesztésével. Éljen a lehetőséggel, hogy testközelből, szakértők kíséretében kipróbálhassa őket.

   
16:45 - 17:30

A “humán” új szerepe a HR-ben

Jakobsen Petra, HR management tanácsadó és e-HR szakértő, coach

Petra a technológiai fejlődés nagy rajongója és izgatottan várja, mit hoz a jövő az életünkbe ezen a téren. Ugyanakkor HR igazgatóként mindig inkább a humán vonalat képviselte és hisz abban, hogy van olyan „emberi komponens”, amit nem lehet egykönnyen digitalizálni, és amit még jó ideig nem fognak tudni helyettesíteni a robotok

 • Milyen humán érték marad meg vajon a jövőben?
 • Hogyan fog átalakulni a HR szerepe és tevékenysége egy vállalatban?
 • Milyen HR-es szakmák veszhetnek ki az életünkből?
 • Mi az a humán tényező, amit rövid időn belül nem tudnak még helyettesíteni a gépek?
 • Merre képezze magát ma egy HR-es?
 • Álom ez vagy valóság?
   
17:30 - 18:00

Legyen a vendégünk egy levezető körre, szüksége lesz rá!

   

Előadók

Jakobsen Petra

HR management tanácsadó, e-HR szakértő és coach

Több mint 20 évnyi HR vezetői és igazgatói tapasztalattal a háta mögött olyan multinacionális cégeknél, mint a Shell, a PepsiCo, a Digital Equipment (ma HP) vagy a General Electric, legutóbb a 6,000 fős Bonafarm csoport HR igazgatójaként épített fel modern HR szervezetet és folyamatokat. Közgazdasági diplomája mellé, pszichológiát, gestalt módszertant, tranzakció analízist, valamint egyéni és team coachingot is tanult. Kedvenc témái a vezető- és szervezetfejlesztés, hobbija a pszichológia, azon belül is kiemelten a gyermek pszichológia és a gyereknevelés. Fentieken túl, mivel sokat élt külföldön illetve dolgozott multikulturális környezetben, másik komoly hobbi területe a kulturális különbségek megértése és elemzése – tart is előadást ebben a témában a Csúcsvezetői Szabadegyetemen. Több évig volt Európai e-HR Leader a GE-nél, a Bonafarm csoportban pedig a fő kezdeményezője és motorja volt az e-HR rendszerek bevezetésének és továbbfejlesztésének. A technológiai fejlődés nagy rajongója és izgatottan várja, mit hoz a jövő az életünkbe ezen a téren. Ugyanakkor HR igazgatóként mindig inkább a humán vonalat képviselte és hisz abban, hogy van olyan „emberi komponens”, amit nem lehet egykönnyen digitalizálni, és amit még jó ideig nem fognak tudni helyettesíteni a robotok.

Tüzes Imre

Üzletfejlesztési és termékmenedzsment vezető - profession.hu

Karrierjét a Vodafone Magyarországnál Zrt-nél kezdte 2007-ben. Az itt töltött évek során számos szerepkörben kipróbálta magát a lakossági és üzleti területeken egyaránt. Ügyfélkapcsolati és sales trénerként már a kezdetektől részt vett a cég miskolci operációs központjának létrehozásában. Különböző speciális területeket vezetése mellett a vállalat lakossági keresztértékesítésének kialakításáért és irányításáért is felelt. 2011-ben elnyerte az Év dolgozója címet a Vodafone Global Hero program keretében. 2012-ben részt vett a Tesco Mobil hazai elindításában, majd az indulást követően annak ügyfélkapcsolati vezetőjeként dolgozott a Vodafone képviseletében. Pályafutását ezután az önkiszolgáló felületekért felelős menedzserként folytatta, ahol elsődleges feladata az ügyfelek online csatornákra való átterelése és az alternatív árbevételi eredmények maximalizálása volt. 2013-ban igazolt a Profession.hu-hoz, ahol ügyfélkapcsolati és operációs vezetőként dolgozik. Jelenleg a hozzá tartozó divíziók irányátásával a piacvezető állásportál belső és külső ügyfeleinek elégedettségéért felel. Alapfeladatai mellett 2014 őszétől projekt menedzserként támogatta a Profession.hu Ringier Axel Springer cégcsoportba történő integrációját.

Oscar Mager

Evertalent, Alapító

Oscar Mager az Evertalent alapítója és Talent Acquisition specialistája. Több, mint tizenöt év nemzetközi toborzásban szerzett tapasztalattal az oldalán, Oscar azért indította el az Evertalent-et, hogy főképp start-up-oknak nyújtson segítséget toborzási stratégiájuk kialakításában, segítse őket fantasztikus új munkatársak felvételében és támogatást nyújtson a toborzási technológia világában, új eszközök kiválasztásában és implementálásában. Az Evertalent, a kiszervezett toborzási projektek (Recruitment Process Outsourcing, RPO) mentén hosszabb távú, in-house szolgáltatásokat vagy rövidebb távú sourcing megoldásokat kínál, illetve ezen túl még stratégiai tanácsadással és toborzási tréningekkel foglalkozik. Számos, mára globálisan elismert start-up, mint például a Sonos vagy a Tom Tom, választotta Oscar-t partnerüknek, de ugyanígy jelentős vállalatok a közlekedés, jog vagy a pénzügyi szolgáltatások szektorában dolgoztak együtt az Evertalent-tel. Oscar egy népszerű és gyakori előadó a világ toborzási konferenciáin, rendszeresen fellép a truLondon, truAmsterdam és truBudapest rendezvényeken, de megfordult már keynote előadóként Amsterdamban (eRecruitment ,European Sourcing Summit) vagy akár Berlinben is (Social Recruiting Day).

Paróczay Balázs

Talent Resourcing Stratéga - Edlington

Balázs széles körű vezetői tapasztalatokat szerzett az európai szintű vállalati és szolgáltató-oldali toborzás területén. Közel tizenöt éves tapasztalata fókuszában mindig is a tökéletes jelöltek felkutatása, megszólítása és megszerzése állt. Tanácsadóként számos iparág piacvezető vállalatának nyújtott segítséget innovatív toborzási eszközök és megoldások kialakításában, illetve professzionális toborzási stratégiák kidolgozásában. Elismert szakember a közösségi toborzás területén, és meghatározó szerepet játszik a globális toborzási közösségek életében. Mindezek mellett Balázs aktívan blogol (www.thebalazs.com), a truBudapest nonferencia alapítója és szervezője, és visszatérő előadó a legjelentősebb szakmai konferenciákon Magyarországon, Európában és a világ egyéb pontjain (truLondon, Sourcing Summit, SourceCon stb.).