Idén már VII. alkalommal rendezzük meg a Profession éves HR konferenciáját!

2016-ban a "Candidate Experience" témakörét járjuk majd körbe a Profession aktuális kutatási eredményei, nemzetközi tendenciák és egy hazai nagyvállalati benchmark példa bemutatásával. A hazai piacot a PricewaterhouseCoopers képviseli majd, akik friss jelölt-oldali kutatási eredményeiket fogják többek közt prezentálni.

Program

14:00 - 14:30

Kapunyitás – Regisztráció

   
14:30 - 15:20

Hol tart ma Magyarországon a CANDIDATE EXPERIENCE a jelöltek visszajelzései alapjánavagy miként változnak az álláskeresési igények 2016-ban?


Martis István (CEO, Profession.hu ) előadása a Profession által végzett friss, 2016-os kutatási eredmények tükrében mutatja be, a jelöltek szemszögéből, a kiválasztási folyamatot. Ezenkívül sok egyéb érdekesség is elhangzik majd a Magyarországon végzett kutatás eredményeiből.

  • a candidate experience fogalma
  • beszélgetés álláskeresőkkel személyes tapasztalataikról
  • best practicek a candidate experience témában
   
15:25 - 16:15

Nemzetközi trendek a CANDIDATE EXPERIENCE területén a vállalatok visszajelzései alapján(Broadbean nemzetközi kutatási eredményei alapján)


Dan Martin ( Managing Director, Broadbean Technology, UK) betekintést ad abba, hogy mit jelent a globális munkaerőpiacon - munkaadói oldaról - az ún. jelölt-élmény, és milyen tapasztalatokat vonhatunk le az általuk végzett széleskörű, nemzetközi kutatásból.

  • miért fontos a candidate experince?
  • hogyan mérhető a CE?
  • hogyan teljesít Magyarország nemzetközi viszonylatban?
   
16:20 - 16:50

Kávészünet, Állófogadás

   
16:55 - 17:45

A JELÖLTÉLMÉNY SZEREPE A TOBORZÁSI STRATÉGIÁBAN


Debreczenszki Fanni és Szabó Erzsébet (Recruitment specialists) a PwC Hungary képviseletében egy hazai benchmark példát mutatnak be. Többek közt arról beszélnek majd, hogy miért tartják kiemelten fontosnak, hogy minden náluk megforduló jelölt pozitív képet alkosson cégükről a kiválasztási folyamat végén. Ezenkívül jövőbeli fejlesztési terveikről is megosztanak majd részleteket a jelenlévő vendégeknek!

  • alkalmazkodás a megváltozott piaci körülményekhez
  • mitől lehet vonzó egy munkáltató a jelöltek szerint?
  • hogyan különböztessük meg magukat a versenytársaktól?
   
17:45 - 18:15

Koccintás, kötetlen beszélgetés

   
#szakmaiközösség #tudásmegosztás #fejlődés #professionhu

Előadók

Martis István

ügyvezető igazgató, Profession.hu

Több, mint 15 éve dolgozom keresés és kiválasztás illetve online megoldások területén.
Az első időszakban tanácsadóként elsősorban autóipari illetve telekommunikációs cégeknek dolgoztam megbízásokon - a hazai piacra, a közép-kelet-európai régióban illetve az Egyesült Államokban is – utoljára a Korn/Ferry International színeiben. Nyolc évvel ezelőtt csatlakoztam a Profession.hu csapatához – és nagyon büszke vagyok arra, hogy a cég milyen jelentős növekedésen ment keresztül az elmúlt években. Anno egy online hirdetési megoldás voltunk egy 20 fős csapattal, ma pedig egy közel 100 fős szervezet vagyunk, mely toborzási megoldások széles skáláját kínálja – például hiteles céginformációkat a Munkahelyek.hu keretei között, vagy éppen sourcing projekteket a Profession Services brand alatt.

Dan Martin

Managing Director, Broadbean Technology, UK

Dan took the helm at Broadbean in September 2010. His previous jobs as Digital Business Development Director for DMGT, and his work with the various digital businesses in the portfolio, primed him well for his role at the Bean.Career opportunities can come along unexpectedly and Dan would say that the timing of this particular opportunity was perfect. An exciting prospect with a business he knew well - just two of the motivations behind his decision to join the Bean team.
Dan believes strongly in maintaining a healthy work-life balance, and occasionally manages to achieve it. Golf is his biggest weakness, both in terms of his obsessive focus and lack of talent, but he is also interested in a wide variety of other sports. Increasingly, watching is becoming more common than playing, but he still hasn't given up hope that he will receive the call to don the red of Liverpool FC (but don't hold that against him!).

Debreczenszki Fanni

PwC, Recruitment and Talent Attraction Specialist

A BME Munka és szervezetpszichológia szakirányú mesterképzésen szerezte meg az okleveles pszichológus diplomáját. Pályája elején foglalkozott Y generációs kérdésekkel, alapítványi keretek között, segítette a fiatalok karrierépítését, amelyet később folytatott Finnországban is. 2015-ben csatlakozott a PwC Magyarország csapatához. Fontos témakörnek tartja a HR folyamatok fejlesztését, ezen belül is a kiválasztási folyamat élménnyé tételével foglalkozik, amelyhez elsősorban a digitalizálást és a játékosítást látja jó lehetőségeknek (pl.: videó-interjú, digitális kiválasztási folyamat).

Szabó Erzsébet

PwC, Recruitment and Talent Attraction Specialist

Az ELTE pszichológia szakán szerezte diplomáját. Már az egyetemi évei alatt toborzás-kiválasztással kezdett el foglalkozni, 2015 óta tagja a PwC Magyarország csapatának, ahol nem csak recruitment, hanem employer branding projekteket is vezet. Munkája során az egyik legfontosabb kihívásnak a digitális forradalom, valamint az Y és Z generáció elvárásai nyomán fellépő, újonnan megjelenő igényekre adott gyors vállalati lépések megvalósítását látja.