Új HR technológiák a láthatáron – Social Thursday különkiadás II.

Olvasási idő: 5 Perc

Töltse le a
HR Körkép 2022 kiadványunkat!

Érdekel
Új HR technológiák a láthatáron – Social Thursday különkiadás II.

Az ügyvezető szíve a pozitív ROI-tól dobog hevesebben, az viszont korántsem biztos, hogy HR-esként azonnal tökéletes magabiztossággal tudjuk ígérni és hozni a profitnövekedést az új technológiák használatával. Márpedig 2018 van, a HR területek digitális újdonságaival mielőbb megismerkedni nemcsak ajánlott, hanem egyenesen kötelező!

Sokan még csak tapogatóznak, hogy egyáltalán milyen eszközök állnak rendelkezésre, Social Thursday különkiadásunkban bemutatjuk a legfontosabb és legérdekesebb újdonságokat: 

- Megismerkedünk néhány jelöltkereső/aggregátor alkalmazással, melyek segítenek a jelöltekről rendelkezésre álló publikus információk összegyűjtésében

- Léteznek nyelvi intelligenciát kihasználó matchelő alkalmazások, amik sok manuális munkától kímélnek meg: segítenek felkutatni az álláshirdetésekhez legnagyobb pontossággal kapcsolódó önéletrajzokat. (Apropó, a professionnél épp egy ilyenen dolgozunk - természetesen magyar nyelven, ami azért érdekes, mert a magyar nyelv sajátosságait kevés alkalmazás képes feldolgozni.) 

- A jelöltkommunikáció-menedzsment rendszerek alapeszközei a modern toborzásnak: képesek kiküszöbölni azt a fájó problémát, amikor a jelentkezés és a céghez való belépés között eltűnnek az emberek. Az ilyen alkalmazások segítenek az adott hirdetésre nem alkalmas, de máshol pont megfelelő jelöltek kezelésére vagy épp értesítésére is. Éppen ezt a törődést hiányolják rengetegen munkavállaló-oldalról - ezért érdemes odafigyelni erre a megoldásra! 


A videóban pár konkrét esetet is megnézünk és szó esik még a videóinterjúkról, amik hasznosak lehetnek a jó minőségű jelöltek előszűréséhez, a szervezeti kultúra felmérésről, az ajánlási rendszerekről is. A leghasznosabb 8 és fél perc lehet a mai munkanapban, jó szórakozást!  

Ne felejtsd el megosztani a cikket!

X

Töltse le a
HR Körkép 2022 kiadványunkat!

Adja meg az adatait a letöltéshez

Érdekel

Profession
Backstage podcast

A munkaerőpiac színfalai mögött

Meghallgatom!
X