Októberben jön a Profession.hu Őszi Online HR Konferenciája!

Olvasási idő: 5 Perc
Nagyvállalatok
2021.09.22.

Töltse le a
HR Körkép 2022 kiadványunkat!

Érdekel
Októberben jön a Profession.hu Őszi Online HR Konferenciája!

Folytatódik népszerű sorozatunk, az Online HR Konferencia: 2021. október 6-án bemutatjuk friss HR körkép kiadványunkat és vezetőket kérdezünk arról, milyen tanulságokat hoztak az elmúlt időszakból. 

A Profession.hu 2021-ben is több kutatás során vizsgálta a munkaadók helyzetét. Kíváncsiak voltunk arra, milyen toborzási csatornákon, kiket keresnek a munkáltatók, milyen várakozásokkal tekintenek az elkövetkező időszak elé? Milyen kihívásokkal szembesülnek a HR-esek?

Kérdeztünk, elemeztünk, összegeztünk, október 6-án pedig bemutatjuk, mi történt a munkaadók oldalán.

Ismertetjük a HR Körkép 2021 - A munkaadók helyzete című kutatásunkat: a Profession.hu ügyvezetőjével és a Profession Services üzletágvezetőjével levonjuk a tanulságokat.

A globális kép után pedig jöhet minden, ami HR a gyakorlatban: különböző iparágak képviselőivel fogunk beszélgetni arról, hogyan alkalmazkodtak a kialakult helyzethez.

Milyen hosszú távú tanulságokat tudnak tovább vinni a Covid-mentes időkre?

Milyen fő irányhoz ragaszkodtak a vezetők? Milyen elveket tartottak meg és miből kellett engedni?

Hogyan lehet távolról fenntartani a csapatszellemet? Hogyan motiválható egy csapat kevesebb személyes találkozással vagy távmunkában?

Program és regisztráció

Online HR Konferencia – A következő szint

Időpont: 2021 október 6. 16:00

A kutatást prezentálja: 
Martis István, a Profession.hu ügyvezető igazgatója

A konklúziókról beszélget:
Szigeti Nikoletta, a Profession Services üzletágvezetője


Kerekasztal résztvevők:

Bíró Pál - Country Manager, Google Hungary

Lám István - CEO, Tresorit

Knezevics Viktor - SSC Szakértő és a 3rdGEN Tanácsadói csapat tagja

Dr Beck-Bíró Kata -Szervezetfejlesztő tanácsadó, tréner, coach, Egotrip


Moderátor:

Zsédely Krisztián, kereskedelmi igazgató, Profession.hu

A részvétel ingyenes regisztrációhoz kötött: https://go.profession.hu/onlinekonferencia

A résztvevőkről

Dr Beck-Bíró Kata

szervezetfejlesztő tanácsadó, tréner, coach, Egotrip

Az önmegvalósítás nagyköveteként szervezeteket, csapatokat, egyéneket támogat személyre szabott módszertanokkal, hogy önazonosan éljék mindennapjaikat és céljaikat el tudják érni, akár nagyon változó környezetben is. Örömmel tölti el, hogy bizalmat kap multiktól, kkv-ktől és start-upoktól, valamint non-profit szervezetektől is. Fontos számára visszaadni a környezetének azt a sok jót, amit kapott: végez pro bono szervezetfejlesztést, illetve egy Enni adok enni kapok dobozt üzemeltet önkéntes csapattal.

Bíró Pál

Country Manager, Google Hungary

Pályafutását a McCann-Erickson reklámügynökségnél kezdte, ahonnan 8 év után az RTL Klub-hoz csatlakozott. Ügyfélkapcsolati igazgatóként piackutatásért, b2b kommunikációért, non-spot megoldásokért és az online értékesítésért volt felelős. Majdnem egy évtized után váltott, és újabb 10 éve, a Google magyarországi csapatának tagja, jelenleg a teljes hazai operáció vezetéséért felel. 

Knezevics Viktor

SSC szakértő és a 3rdGEN Tanácsadói csapat tagja

Pénzügyi végzettséggel és multinacionális cégeknél szerzett 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik.

Az utóbbi 12 évben az üzleti szolgáltató szektorban dolgozott felsővezetőként. 2016-ban a HIPA és HOA az év menedzsere díjjal ismerték el a szektorban végzett munkáját.

2019 és 2021 között (idén szeptemberig) a szektort összefogó HOA (Hungarian Service and Outsourcing Association) elnökségi tagja volt.

Az agilis munkavégzést először 7 éve vezette be egy kisebb létszámú (25-30 fős) csapatnál, majd terjesztették ki azt céges szinten kb. 2000 munkavállalóra.

A COVID támasztotta kihívásokat mind az operatív működésben, mind pedig egy nagyobb projekt menedzselésében átélte.

Lám István

Tresorit társalapító, ügyvezető igazgató

Lám István a Tresorit társalapítója és ügyvezető igazgatója. A BME-n kitüntetéssel végzett mérnök-informatikusként, még az egyetemi évek alatt, egy kutatóprojekt ötletét tovább fejlesztve 2011-ben alapított meg a Tresoritot. A titkosított felhőszolgáltatásokat kínáló vállalatban 2021 júliusában szerzett többségi tulajdonrészt a Svájci Posta, ma már világszerte több mint tízezer vállalati felhasználónak segítenek az üzleti és személyes adatok biztonságos kezelésében.

Szigeti Nikoletta

a Profession Services üzletágvezetője

12+ év tapasztalattal rendelkezik HR és recruitment területen. Ez idő alatt lehetősége volt megismerni a vállalati és a tanácsadói működést is itthon és Moszkvában, olyan cégeknél mint pl.: Adecco, GE, McDonalds. Több, mint 6 éve vezeti a Profession.hu toborzási üzletágát, ahol mára egy 33 fős csapat segíti a Profession Services toborzási projektjeit a leginnovatívabb eszközökkel.

Zsédely Krisztián

kereskedelmi igazgató, Profession.hu

20+ éve foglalkozik értékesítéssel, ebből 14 évet értékesítési szervezetfejlesztéssel. Szintén 14 éve vezet kereskedelmi csapatokat több iparágat megismerve. Közel 6 évet Hollandiában dolgozott, ahol először saját céget alapított majd a világ vezető gyógyszeripari expójának és konferenciájának, a CPHI Worldwide-nak értékesítési csapatait irányította. Összesen 15 évet élt külföldön az Egyesült Államoktól, Kubán át Japánig. 10 éve a Profession.hu kereskedelmi vezetője, ma 8 vezetőt és 70+ értékesítőt irányít, akik közel 16,000 ügyfél toborzását támogatják. Szenvedélye a belsőépítészet és a világ felfedezése.

Martis István

ügyvezető igazgató, Profession.hu

Martis István diplomáját Budapesten, a Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogtudományi Karán szerezte. 2008-ban csatlakozott a Profession.hu csapatához, 2012 óta pedig a cég elsőszámú vezetője. A Profession.hu az évek során a magyar piac meghatározó digitális vállalata lett – jelenleg több, mint 160 kollégával működik, többször nyerte el a „Legjobb munkahely” díjat.

István ezt megelőzően közel tíz évet töltött a HR tanácsadásban, dolgozott Magyarországon, Közép-Kelet Európában és az Egyesült Államokban - 2005-től a Korn/Ferry International csapatában.

Szenvedélye a triatlon, az Ironman szlogenje: „az út maga a cél”- István szerint ez épp úgy érvényes az üzleti életben is manapság.


Segítség a csatlakozáshoz:

Ma, október 6-án 16:00-kor Őszi Online HR Konferencia!

Hogyan tudsz csatlakozni online rendezvényünkhöz

Kattints ide és lépj be felületünkre 16:00-kor: https://profession.rentit.hu/client.html

Add meg a regisztrációkor megadott e-mail címed. Belépés után kattints a képernyő jobb oldalán található "MENÜ" gombra, majd válaszd a "Közvetítés" menüpontot.

Fontos!

Egy e-mail címmel, egy felhasználó tud bejelentkezni, így ha kollégád még nem regisztrált, ma még 14:00-ig megteheti!

Regisztráció az online konferenciára: https://go.profession.hu/onlinekonferencia

A belépési információkat e-mailben is kiküldtük a regisztráltaknak a rendezveny@profession.hu e-mail címről - ha nem kaptad meg, ellenőrizd, hogy nem került-e véletlenül a leveleződ spam mappájába. Várunk délután!

Ne felejtsd el megosztani a cikket!

X

Töltse le a
HR Körkép 2022 kiadványunkat!

Adja meg az adatait a letöltéshez

Érdekel

Profession
Backstage podcast

A munkaerőpiac színfalai mögött

Meghallgatom!
X