Május elején jön a Profession.hu következő online konferenciája

Olvasási idő: 2 Perc
Nagyvállalatok
2023.04.28.

Töltse le
HR Körkép 2023 kiadványunkat!

Érdekel
Május elején jön a Profession.hu következő online konferenciája

A tavaszi esemény középpontjában a mesterséges intelligencia áll, a 2023. május 4-én 16 órakor kezdődő rendezvényen ennek vállalati, HR-es felhasználásán túl a Profession.hu hazai kutatásainak eredményeiről is beszámolnak a szakemberek. 

Sokszor talán nem is gondolunk bele, életünk mely területeit szövi már át a mesterséges intelligencia (MI). A naponta használt keresőmotorok mellett számos más helyen, fordítóprogramokban, a manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ChatGPT vagy a képgeneráló Midjourney felületén mind mesterséges intelligenciával kerülünk kapcsolatba. Ennek ellenére azonban mégis óvakodva kezeljük a témát és megosztó, mennyire tartjuk hasznosnak vagy épp károsnak az MI alkalmazását.

A Profession.hu Megértések és félreértések a Mesterséges Intelligencia körül online konferenciáján először Horváth Jánossal, a Profession.hu Senior LAB termékmenedzserével járjuk körbe, milyen tévhitek terjednek az interneten a mesterséges intelligenciáról, miért is okozhat ellenérzéseket egy emberi képességeket másoló, de mégis önállóan döntő és dolgozó program, és arról is szót ejtünk, okozhat-e valós félelmet az az egyre többször felröppenő hír, hogy az MI sok ember munkáját fogja átvenni a jövőben.

Vidó Viktortól, a Profession.hu termékfejlesztési igazgatójától megismerhetjük az állásportál legújabb kutatásának eredményeit, amiben többek között arra is fény derül, hogyan vélekednek a hazai vállalatok a mesterséges intelligenciáról és milyen előnyeit, felhasználási területeit ismerik. Megtudhatjuk azt is, hogy a munkaköri leírások elkészítése, az álláshirdetések megjelenítése és a jelöltek előzetes szűrése mellett hol használható még automatizáció a toborzás során, emellett pedig a Profession.hu saját tapasztalatairól is hallhatunk beszámolót.

A rendezvény zárásaként Gohér Mihály, a Profession.hu Senior LAB termékmenedzserének moderálásával egy kerekasztal-beszélgetésben hazai cégek képviselői beszélgetnek arról, hogy milyen innovatív, hatékonyságnövelő alkalmazási területei lehetnek mesterséges intelligenciának, és mit jelent ennek napi szintű, gyakorlati használata számukra. A panel szakértő résztvevői:

  • Demeter Barbara, Client Service Director, Intren
  • dr. Megyeri Andrea, Innovációs és Tartalomfejlesztési igazgató, Wolters Kluwer Hungary Kft.
  • Albrecht Marcell, Business Executive, Plus Creative Agenc
  • Horváth János, Senior LAB termékmenedzser, Profession.hu
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
2023.05.04. 16:00 - 17:20

Ne felejtsd el megosztani a cikket!

X

Töltse le
HR Körkép 2023 kiadványunkat!

Adja meg az adatait a letöltéshez

Érdekel

Profession
Backstage podcast

A munkaerőpiac színfalai mögött

Meghallgatom!
X