Ezért érdemes megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztatnia – Rendezvény ajánló

Olvasási idő: 2 Perc
Munkaerőpiac
2021.09.21.

Töltse le a
HR Körkép 2022 kiadványunkat!

Érdekel
Ezért érdemes megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztatnia – Rendezvény ajánló

Tudja meg, miért érdemes megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztatni, találkozzon potenciális munkavállalókkal!

A Kézenfogva Alapítvány Speciális Állásbörzét szervez, hogy lehetőséget biztosítson munkáltatók és megváltozott munkaképességű munkavállalók találkozására. A rendezvényen megismerheti a foglalkoztatás előnyeit, annak jogi és szakmai hátterét, olyan munkáltatókkal is tapasztalatot cserélhet, akik már foglalkoztatnak megváltozott munkaképességű embereket. De miért is olyan fontos, hogy toborzáskor gondoljunk a megváltozott munkaképességű álláskeresőkre is?

Munkáltatóként nemcsak értékes munkaerőhöz juthat, de meg is éri a megváltozott munkaképességű munkavállalók alkalmazása:

  • Nem kell fizetnie rehabilitációs hozzájárulást (Mértéke 2021-ben: 1 449 000 Ft/hiányzó fő a teljes létszám 5%-ból/év.)
  • Nem kell megfizetnie a szociális hozzájárulási adót
  • Értékes, lojális munkaerőhöz jut
  • Javulhat a munkahelyi kultúra
  • Erősödhet a cég külső megítélése, a hiteles és szerethető munkáltatói márka kialakítása pedig minden cégnek érdeke

Felkeltettük az érdeklődését? Ismerje meg a Kézenfogva Alapítvány munkáját, a megváltozott munkaképességű embereket, és munkáltatóikat! A Speciális Állásbörzén megváltozott munkaképességű emberek és munkáltatóik mesélik el tapasztalataikat, mondják el a foglalkoztatásból származó előnyöket és az ehhez vezető utat. A börze második fele lehetőséget teremt arra, hogy a jelentkezőkkel a munkaadók képviselői személyesen is megismerkedjenek.

Az előzetes felmérések alapján a munkavállalók körében népszerűek lehetnek a portás-recepciós munkakörök, a fizikai munka, a call center-ügyfélszolgálati feladatok, a magyar és idegen nyelven végezhető adminisztratív munka és az IT feladatkörök is. A börze után jöhet létre a hivatalos interjú és ideális esetben a munkába állás, az Alapítvány által végig támogatva.

Tudnivalók és regisztráció

A Speciális Állásbörze időpontja:
2021. október 5. 10-15.30 óra (a rendezvény börze jellegű, érdemes akkor is eljönni, ha csak rövidebb ideig tud maradni.)

Helyszíne: Petőfi Irodalmi Múzeum 1053 Budapest, Károlyi utca 16

 A rendezvényre az allasborze@kezenfogva.hu e-mail címen lehet jelentkezni, a munkáltató és képviselői(k) nevének a megadásával. A részvétel regisztrációhoz kötött, melyről visszajelzést adnak!

Ne felejtsd el megosztani a cikket!

X

Töltse le a
HR Körkép 2022 kiadványunkat!

Adja meg az adatait a letöltéshez

Érdekel

Profession
Backstage podcast

A munkaerőpiac színfalai mögött

Meghallgatom!
X