Az álláshirdetés enciklopédiája – HR Feed videó

Olvasási idő: 1 Perc
Nagyvállalatok
2018.08.28.

Töltse le az
Álláshirdetések a HR Bullshiteken túl kiadványunkat!

Érdekel
Az álláshirdetés enciklopédiája – HR Feed videó

Hogyan írjunk álláshirdetést? Rövid legyen vagy hosszú? Mit akarnak a jelöltek tudni?
Ez alkalommal Tüzes Imre, a profession.hu üzletfejlesztési és termékmenedzsment vezetője osztja meg a legjobb álláshirdetési taktikákat a HR Feed videórovatában.

Fontos, hogy kristálytisztán lássuk magunk előtt, hogy kit keresünk: enélkül a mai toborzási piacon szinte esélyünk sincs.

Engedjük el a 2010-ben gyönyörűen teljesítő hirdetési szövegeinket! Ami pár éve még remek eszköznek számított, az ma már lehet hogy unalmas és közhelyes.

Ehelyett koncentráljunk a legfontosabbra, mégpedig arra, hogy hatalmas különbség van a jó álláshirdetés és a konkrét meghirdetett pozíció szöveges leírása között: ne felejtsük el soha, hogy toborzáskor el akarjuk adni az állást a legjobb jelentkezőknek.

Azaz a jó hirdetésben mindig a jelöltre fókuszálunk, vagy arra, hogy miért kihagyhatatlan számára a munkalehetőség, nem pedig egy munkaköri leírást teszünk a jelöltek elé. 

De hogyan lesz az állásleírásból hirdetés? Videónkból ez is kiderül, ráadásul mutatunk egy remek eszközt is arra, hogy hogyan álljunk neki a hirdetés elkészítésének. Ha pedig igazán hatásos, már-már virális álláshirdetésre vágyunk, hoztunk pár izgalmas példát a közelmúltból, amelyek rengeteg jelentkezőt hoztak a bevállalósabb cégeknek!

Ne felejtsd el megosztani a cikket!

X

Töltse le az
Álláshirdetések a HR Bullshiteken túl kiadványunkat!

Adja meg az adatait a letöltéshez

Érdekel

Profession
Backstage podcast

A munkaerőpiac színfalai mögött

Meghallgatom!
X