A vállalati hatékonyságnövelés kulcsa (x)

Olvasási idő: 4 Perc
Vezetőknek
2020.11.02.

Töltse le a
HR Körkép 2022 kiadványunkat!

Érdekel
A vállalati hatékonyságnövelés kulcsa (x)

A startupoktól a multinacionális vállalatokig bezárólag hasonló tényezők ösztönzik a cégeket tevékenységük egy részének külső üzleti szolgáltatóhoz való kiszervezésére. Egyre több vállalat szeretne külső szaktudásra támaszkodni az innováció és az átalakulás terén is, növelve ezzel szolgáltatásainak minőségét.

A piaci elvárások növekedése a komplex szolgáltatások nyújtására, valamint az automatizálás és a digitális megoldások térnyerése felerősítette a kiszervezett üzleti megoldásokat nyújtó szolgáltatók jelenlétét.

A nemzetközi outsourcing piac egyik meghatározó szereplője ezen igényekre építve, három különállóan működő outsourcing cégét, a CPL Integrated Services-t, az Interaction-t és a Multiflex-et egyesítve hozta létre a Covalen brandet, a CPL cégcsoport átfogó üzleti szolgáltatócégét. A három cég outsourcing tapasztalatát felhasználva, valamint az ügyfelek számára nyújtott megoldásokból nyert ismeretet és szakértelmet egyesítve egyedülálló tudásbázissal valódi integrált megoldásokat terveznek és vezetnek be annak érdekében, hogy az ügyfelek, valamint az ő ügyfeleik számára is értéket teremtsenek.

Több évtizedes tapasztalattal támogatjuk ügyfeleinket

Simone Olivo

Country Director Hungary, Covalen

Több, mint 20 éve nyújtunk támogatást üzleti partnereink részére, ami egyrészről kihívást jelent, másrészről viszont lehetőséget és kellő ismeretet biztosított ahhoz, hogy ügyfeleink igényeinek teljes mértékben megfelelő megoldásokat dolgozhassunk ki.

Világszínvonalú megoldásaink részeként jelenik meg a munkaerő és különböző szolgáltatások menedzselése, az üzleti folyamat(ok) kiszervezése (BPO), a tanácsadás és megoldások szállítása – az értékesítéstől a szolgáltatásig, vásárlói élményig és tartalommoderálásig. Piacvezetőnek számító, globális szoftver-, játékfejlesztő-, közösségimédia-cégekkel, online platformszolgáltatókkal, közműszolgáltatókkal, biztosítókkal és bankokkal működünk együtt.

Új brandünkkel - a Covalennel - kibővített szolgáltatásokat, speciális erőforrásokat és nagyobb földrajzi lefedettséget nyújtunk, amivel még több szervezetnek tudunk segíteni, mindemellett piaci pozíciónkat is erősítjük. Európa szerte több irodát üzemeltetünk, így, Írországban, az Egyesült Királyságban, Magyarországon Csehországban, Németországban, Hollandiában, Lengyelországban és Szlovákiában is.

Miért éri meg kiszervezett üzleti szolgáltatást igénybe vennie a cégeknek?

„Az egyre erősödő piaci versenyben, a folyamatos kihívásokkal teli környezetben, - mint amilyet a Covid is generált-, a vállalatvezetők célja egy rugalmasabb, hatékonyabb szervezet felépítése, ahol a fókusz egyre inkább az árbevétel növelésére helyeződik át. Ilyenkor az erőforrásigényes háttérfeladatok elvégzésében az olyan széles szolgáltatás-portfólióval rendelkező külsős partnerek tudnak megfelelő támogatást nyújtani, mint amilyenek mi is vagyunk.”-  Somogyi Katalin, Recruitment and Branding manager, Covalen

A Deloitte legutóbbi Global Outsourcing felmérése szerint a válaszadók 59%-a a költségcsökkentést jelölte meg célként. 57%-uk szerint a kiszervezésnek köszönhetően üzleti alaptevékenységükre fókuszálhattak, 47%-uk szerint a kiszervezés megoldotta kapacitásproblémáikat és 31%-ukat a jobb szolgáltatásminőség motiválta.

Az élenjáró cégek a kiszervezéssel előmozdítják a változást és növelik üzleti eredményüket. A kiszervezés mértéke, gyakorisága a felmérésben szereplő összes funkció esetében várhatóan tovább fog növekedni, különösen az IT, pénzügy és HR területeken.

A Covalen a teljesítményről, képességről és biztonságról szól

A kiszervezett üzleti megoldások innovatív szolgáltatójaként, valamint kiterjedt iparági tapasztalatainknak köszönhetően a legjobb megoldást nyújtjuk ügyfeleinknek a nagyobb hatékonyság és megtérülés érdekében. Informatikai, szabályozási, compliance és biztonsági tapasztalatunk képessé tesz minket ügyfeleink vállalkozásának védelmére.

Jól bevált módszereket alkalmazunk a tanácsadás, projektmenedzsment és a tervezés során. Az operatív hiányosságok áthidalásával ügyfeleink egy növekedéstámogató, mérhető üzleti platformhoz jutnak. A magasabb színvonalú szolgáltatásnyújtás, az értékesítés növekedése, az operatív költségek csökkenése és a tapasztalt munkaerő bevonzása által ügyfeleink jelentős hozzáadott értékkel gazdagodnak.

„A Covalennél tisztában vagyunk vele, milyen kihívást jelent ügyfeleink számára napjaink összetett üzleti környezete. A velük való aktív együttműködés az egyik legfontosabb mozgatórugója annak, hogy ezen kihívásoknak megfelelő, és egyben versenyelőnyt nyújtó üzleti megoldásokat szállítsunk.”- Tarcsay Bálint, Sales Executive, Covalen

A Covalen megszületésével a Cpl vezetőinek és munkatársainknak egyesített szakértelmére támaszkodunk. Meglévő és jövőbeli ügyfeleinknek kibővített szolgáltatásokat, kölcsönösen előnyös együttműködést, valamint egyszerre jelentős és széleskörű tapasztalatot nyújtunk.


A cikk szerzője és a megjelenés támogatója a Covalen.

Ne felejtsd el megosztani a cikket!

X

Töltse le a
HR Körkép 2022 kiadványunkat!

Adja meg az adatait a letöltéshez

Érdekel

Profession
Backstage podcast

A munkaerőpiac színfalai mögött

Meghallgatom!
X