A Metaverzum világát hozza el a Profession.hu a Jobverse állásbörzére

Olvasási idő: 2 Perc
Munkaerőpiac
2022.09.21.

Töltse le a
HR Körkép 2022 kiadványunkat!

Érdekel
A Metaverzum világát hozza el a Profession.hu a Jobverse állásbörzére

Ma indul az őszi szezon első offline állásbörzéje, a Jobverse, ahol hazánk meghatározó nagyvállalatai és a közszolgálati szektor minden jelentős szervezete jelen lesz. A budapesti BOK Csarnokban összesen 18 szakmai és önfejlesztő előadással, 12 programhelyszínen várják a látogatókat. A kétnapos rendezvény első napján hosszított nyitvatartással, 10-19 óráig, míg a második napon 10-17 óráig várják a látogatókat.

Ahogy korábbi összeállításunkban már szó esett róla: segíti a toborzást, ha a cégek személyesen, állásbörzéken is jelen vannak. Ezeken az eseményeken közvetlenül megszólíthatók a potenciális jelöltek számos munkakörben, ráadásul az állásinterjúknál gyakran előforduló drukk sem zavarja a két fél nyílt kommunikációját. A közvetlen toborzási szándék mellett a cégeknek azért is érdemes állásbörzéken részt venniük, mert így hatékonyan növelhetik az ismertségüket a számukra releváns munkaerőpiaci csoportokban.

A Profession.hu standján a Metaverzumban lefolytatott megbeszélésbe is bekapcsolódhatunk

Saját standdal jelenik meg a Profession.hu is a Jobverse állásbörzén. Itt a látogatók különböző helyszíneket megidézve tapasztalhatnak meg és élhetnek át egy virtuális, de mégis valóságos meetinget. A Profession.hu idén nyáron vezette be a Metaverzumban lefolytatott, virtuális valóság (VR) eszközökkel lebonyolított megbeszélések lehetőségét munkatársai számára, amely a hagyományos online felületekhez képest jóval nagyobb teret biztosít a kreativitásra, a hatékony közös ötletelésekre, alkotásra és közösségi szempontból is korrigálja az egyéb digitális eszközök hiányosságát.

A legfontosabb információk:

Profession bemutatja: JOBVERSE Állásbörze
2022. szeptember 21-én (10:00-19:00) és 22-én 10-17:00

BOK „A” rendezvénycsarnok (volt SYMA) 14. kerület Dózsa György út 1.
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció: www.jobverse.hu
További programhelyszínek:

BT Karrierszínpad
Tanácsadó Műhely a Codecool támogatásával

Élménysziget
Eisberg Egészségsziget és Egészségsziget Szűrőpont

Ne felejtsd el megosztani a cikket!

X

Töltse le a
HR Körkép 2022 kiadványunkat!

Adja meg az adatait a letöltéshez

Érdekel

Profession
Backstage podcast

A munkaerőpiac színfalai mögött

Meghallgatom!
X