A megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásáért szervez állásbörzét a Kézenfogva Alapítvány

Olvasási idő: 1 Perc
Nagyvállalatok
2023.09.12.

Töltse le
HR Körkép 2023 kiadványunkat!

Érdekel
A megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásáért szervez állásbörzét a Kézenfogva Alapítvány

A Profession.hu szakmai partnere, a Kézenfogva Alapítvány szeptemberben Speciális Állásbörzét szervez, hogy platformot biztosítson a munkáltatók és a megváltozott munkaképességű munkavállalók találkozására. Jöjjön el, mert potenciális munkavállalókkal találkozhat, jogi- szakmai tanácsokat kaphat, személyesen megismerkedhet sikertörténeteink főszereplőivel.

A program első részében az Alapítvány munkatársai beszélnek a foglalkoztatás előnyeiről, a jogi és szakmai hátteréről, ezután pedig maguk a megváltozott munkaképességű emberek és munkáltatóik mesélik el tapasztalataikat, mondják el a foglalkoztatásból származó előnyöket és az ehhez vezető utat.

A börze második fele lehetőséget teremt arra, hogy a munkavállalói igényeik szerint csoportosított jelentkezőkkel a munkaadók képviselői személyesen is megismerkedjenek. A sikeres első beszélgetés után jöhet létre a hivatalos interjú és ideális esetben a munkába állás, az Alapítvány által végig támogatva.

A rendezvény időpontja:

2023. szeptember 18. 10-15.30 óra (a rendezvény börze jellegű, érdemes akkor is eljönni, ha csak rövidebb ideig tud maradni.)

Helyszíne: Eötvös10 Művelődési Ház (1067 Budapest, Eötvös u. 10.)

A részvétel regisztrációhoz kötött. A munkavállalók tájékoztatását segíti, ha a regisztráció során a megváltozott munkaképességű munkavállalót számára nyitott pozíciók is feltüntetésre kerülnek.

A rendezvényre az allasborze@kezenfogva.hu e-mail címen lehet jelentkezni, a munkáltató és képviselői(k) nevének a megadásával.

Ne felejtsd el megosztani a cikket!

X

Töltse le
HR Körkép 2023 kiadványunkat!

Adja meg az adatait a letöltéshez

Érdekel

Profession
Backstage podcast

A munkaerőpiac színfalai mögött

Meghallgatom!
X