Először tett közzé logisztikai benchmark kiadványt a Profession Services

Olvasási idő: 2 Perc
Bérezés
2023.06.05.

Töltse le
HR Körkép 2023 kiadványunkat!

Érdekel
Először tett közzé logisztikai benchmark kiadványt a Profession Services

A Profession Services először készített benchmark kiadványt a logisztikai szektor szereplői számára, mellyel a munkáltatók és a munkavállalók is pontos képet kaphatnak az iparág jelenlegi helyzetéről, trendjeiről, bérezéséről, valamint a munkaerőpiac aktuális állásáról.

Milyen pozíciókról kaphatunk információt?

Szellemi és fizikai munkakörökről egyaránt tájékozódhatunk. A Profession Services non-technológiai toborzói csapata a logisztika minden részterületét átlátja, így például anyaggazdálkodás, beszerzés, ellátási lánc, flottakezelés, fuvarszervezés, szállítmányozás mellett raktáros vagy targoncás pozíciókhoz kapcsolódó bérinformációkat is találunk a kiadványban junior, medior és vezetői szinten is.

Miért fontos, hogy megismerjük a trendeket, béreket?

Ma már nem csak az IT-szektor szereplői követelik meg a bérek nyilvánosságát, hanem általános elvárásként jelenik meg más szektorok hirdetéseire jelentkezőknél is. A bértartalmú hirdetések esetében jelentős növekedés látszik a jelentkezések számában fizikai, illetve szellemi pozíciókra egyaránt.

Az elmúlt évek krízisei miatt a logisztikai szektorban jelentős áremelkedést tapasztalhattunk, ezzel párhuzamosan a munkavállalók tudása is felértékelődött, ami az infláció mellett szintén ok a béremelésre. A nagyobb cégek tudják tartani a lépést, míg a kisebb cégek számára ez már nem mindig jövedelmező, ezért erős verseny alakul ki a jó szakemberekért. Jelenleg egy olyan munkaerőpiaci környezetben vagyunk, ahol a vállalatoknak tudatosabban kell a toborzásra fókuszálni, gyorsan kell döntést hozni és ajánlatot adni a megfelelő jelölteknek, hogy versenyképesek legyenek a munkavállalókért folytatott küzdelemben.

A kiadványban szereplő információk a toborzási folyamatban felmerülő döntéshelyzetekben nyújthatnak segítséget a szektor vezetőinek, HR-eseinek.

Ne felejtsd el megosztani a cikket!

X

Töltse le
HR Körkép 2023 kiadványunkat!

Adja meg az adatait a letöltéshez

Érdekel

Profession
Backstage podcast

A munkaerőpiac színfalai mögött

Meghallgatom!
X