Profession
Elégedettségi Garancia
Garantáltan nem távozik üres kézzel!

Azért, hogy eseti hirdetőink hirdetésére is megfelelő számú jelentkező érkezzen, folyamatos figyelemmel kísérjük hirdetését a feladás napjától a lejártáig.

Hirdetését az ön igényeinek megfelelően kedvezményes, vagy akár díjmentes eszközökkel segítjük.

0. nap
Eseti hirdetésfeladás
Start
Start Prémium
Classic
Optimum
Pro+
12. nap

Ha az ön által meghirdetett pozíció nehezen betölthető, és ezáltal alacsony1 a jelentkezőszám, akkor a hirdetése kap egy díjmentes frissítést.

31. nap

Amennyiben továbbra is alacsony2 a jelentkezők száma, akkor vagy díjmentes Profession Jelöltajánlót,

vagy a hirdetés típusától függően 5 (Start, Classic) vagy 10 (Start Prémium, Optimum, Pro+) kredites Önéletrajz adatbázis hozzáférést,

vagy 15% kedvezményt adunk, amivel újra feladhatja hirdetését.

1 Hirdetésére 3 vagy annál kevesebb jelentkező érkezett.
2 Hirdetésére 5 vagy annál kevesebb jelentkező érkezett.

Frissítés

Hirdetéséhez a 12. napon hozzáadunk egy további díjmentes frissítést, amely hirdetését a releváns listaoldalakon előrébb sorolja.

Jelöltajánló

Hirdetése 31. napján automatikusan aktiválunk egy díjmentes Profession Jelöltajánlót, amely 5, az álláshirdetése szempontjából releváns, potenciális jelöltet biztosít önnek. Az 5 potenciális jelentkező önéletrajzait és adatait a Profession Jelöltkezelő rendszeren belül érheti el. (A Jelöltajánlót akkor tudjuk biztosítani, ha az algoritmus 5 releváns jelöltet talál.)

Önéletrajz adatbázis

Ha a hirdetésére nem alkalmazható a Jelöltajánló szolgáltatás, mert az álláshirdetés kiírása szerint 5 releváns jelöltet nem tudunk ajánlani, vagy már korábban vásárolt a hirdetéshez Profession Jelöltajánlót, úgy a Jelöltajánló helyett a hirdetés típusától függően 5 (Start, Classic) vagy 10 (Start Prémium, Optimum, Pro+) kredites Önéletrajz adatbázis hozzáférést biztosítunk.

15%-os kedvezmény

Amennyiben hirdetésére nem alkalmazható a Jelöltajánló szolgáltatás, vagy már korábban vásárolt hirdetéséhez Profession Jelöltajánlót és rendelkezik Önéletrajz adatbázis hozzáféréssel, akkor a hirdetése 31. napján küldünk önnek egy e-mailt, amiből 15% kedvezménnyel újra feladhatja a hirdetését. (A kedvezmény három hétig használható fel.)

Azokra a hirdetésekre, melyek karrierlinkkel vannak ellátva, nem vehető igénybe az ajánlat. A kedvezményesen feladott hirdetésekre nem vehető igénybe az ajánlat. Tanácsadó és munkaerő-toborzással foglalkozó partnereink nem vehetik igénybe.

Adjon fel hirdetést
ügyintézőnk segítségével!

Töltse ki űrlapunkat, és kollégánk hamarosan megkeresi!

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen visszahívást! Vegye fel a kapcsolatot Vállalati Ügyfélszolgálatunkkal telefonon vagy emailben! Vegye fel a kapcsolatot közvetlenül értékesítő kollégáinkkal vagy kérjen visszahívást!

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei: +36 (1) 224-2070 ugyfelszolgalat@profession.hu
Telefonos ügyfélszolgálatunk minden munkanapon 8:00-18:00 óra között várja az Ön hívását, emailben beérkezett kérésére szakértői segítséget garantálunk 1 munkanapon belül.
Amennyiben nincsen még regisztrációja, az alábbi telefonszámon tud érdeklődni:
Milyen előnyöket jelent ez a mindennapokban?
  • kérdéseire az adott terület szakértője ad választ
  • hirdetései gyorsabban módosításra kerülnek
  • technikai támogatást kérhet a munkaadói felülethez
  • számlázással kapcsolatos kérdéseire választ adunk
  • egyedi igényeit is hatékonyan kezeljük
Milyen előnyöket jelent ez a mindennapokban?
  • kérdéseire az adott terület szakértője ad választ
  • hirdetései gyorsabban módosításra kerülnek
  • technikai támogatást kérhet a munkaadói felülethez
  • számlázással kapcsolatos kérdéseire választ adunk
  • egyedi igényeit is hatékonyan kezeljük

Kérjen visszahívást!

Az űrlap kitöltése esetén értékesítő munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot a szolgáltatás igénybevételének lehetősége és a megrendelés részleteinek egyeztetése érdekében. A megrendelői személyes adatokat a Munkáltatói Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük.